Novi 32-inčni Phillips LCD monitor donosi zadivljujuće boje u elegantnom, zakrivljenom dizajnu

Beograd, 4. maj 2017. - MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips monitors-a, predstavlja novi 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije za kućne korisnike koji donosi fantastične boje i doživljaj zakrivljenog gledanja u svaki životni prostor. Uz široki ugao gledanja i Full HD rezoluciju koji upotpunjuju ugrađeniu Ultra Wide-Color tehnologiju, ovaj novi monitor obogaćuje već impresivnu ponudu zakrivljenih Phillips monitora i dokazuje MMD-ovu posvećenost stvaranju svestranog i opsežnog portfelja u segmentu zakrivljenih monitora.

Philips 328E8QJAB5

Svestranost i performanse

U kući, od monitora se očekuje da izvršava brojne funkcije. Na 32 inča, novi 328E8QJAB5 je dovoljno velik da gledaocima omogući osećaj prostora bez obzira na aktivnost koju izvode. Monitor lagano zaokružuje vidno polje korisnika, što pomaže koncentraciji jer usmerva pažnju na zadatak koji korisnik obavlja - što je važno u užurbanom kućnom okruženju.

Philips 328E8QJAB5

Najnoviji monitor se konfiguriše kako bi korisnicima pružio odličan kvalitet gledanja za niz aktivnosti - od rutinskih aktivnosti poput dopisivanja sa prijateljima ili pregledavanja profila na društvenim mrežama, do aktivnosti u kojima kvalitet gledanja čini veliku razliku, kao što je gledanje omiljene serije na webu, ili uređivanje videozapisa pre objavljivanja na mreži.

Philips 328E8QJAB5

Uz Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela, formata 16:9 i napredne vertical alignment tehnologije (VA), korisnici će uživati ​​u oštroj slici uz svaku aktivnost. Najnovija Ultra Wide-Color tehnologija omogućava 32-inčnom monitoru da nudi širok spektar boja od 103% NTSC i 126% sRGB (CIE 1931), koji povećava kvalitet i tačnost reprodukcije boja i stvara prikaz još verniji stvarnosti. Sa inovativnom prilagodljivom tehnologijom sinhronizovanja, ekran je precizno prilagođen brzoj akciji i pruža super glatko gledanje bez prekida, „kidanja“ slike ili zamućenja pokreta.

Philips 328E8QJAB5

Objašnjavajući položaj monitor, ​​Artem Khomenko, voditelj Philips proizvoda za Europu u MMD-u, je rekao: E-line monitori su dizajnirani kako bi ponudili performanse gledanja koji su prikladne za dom. Ovaj novi 32-inčni zakrivljeni model najnovija je u nizu inovativnih zakrivljenih monitora koje donosimo na tržište ove godine. 328E8QJAB5 je dizajniran kako bi korisnicima pružio svestranu izvedbu za mnoge aktivnosti koje su deo današnjeg digitalnog načina života. Korisnici takođe mogu uživati u sigurnosti već poznatog brenda koji predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta.”

E za Eleganciju

Što se tiče izgleda, najnoviji 32-inčni zakrivljeni monitor sigurno opravdava E for Elegance potpis linije. Atraktivna zakrivljenost ekrana dopunjena je zakrivljenim postoljem, sjajno crni i metalni završni premazi savršeni za besprekornu eleganciju dizajna, odrednice su koje ovaj monitor čine elegantnim dodatkom uređenju bilo kojeg životnog prostora.

Pametni načini rada za još pametnije gledanje

Kao i drugi modeli u E-liniji, 328E8QJAB5 ima impresivan izbor pametnih tehnologija koje se mogu prilagoditi svakom zadatom zadatku. SmartContrast analizira sadržaj ekrana i automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvetljenja radi poboljšanja iskustva gledanja. Pri igranju igrica, korisnici će ceniti SmartImage Game način rada, sq izborom postavki za optimizovnje tamnih tonova, vremena odaziva i senčanja. Ugrađena Flicker Free tehonologija smanjuje potencijalni umor očiju jer reguliše osvetljenje i smanjuje treperenje za prijatnije gledanje.

Monitor će se takođe pobrinuti za kvalitet zvuka jer ima dva ugrađena stereo zvučnika za čistu reprodukciju.

Novi Philips 328E8QJAB5 monitor iz E-linije biće dostupan krajem maja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od Philips 328E8QJAB5 – 40.529 din. (bez PDV-a)