Novi 27-inčni Philips QHD monitor za poslovne korisnike

Beograd, 28. mart 2018. - MMD, vodeća tehnološka kompanija i brand licencirani partner Philips monitora predstavlja novi 27-inčni Philips QHD monitor dizajniran za poslovne korisnike. Novi 272B8QJEB je jedan od novih model monitora koji kombinuje udobnost gledanja, pametne ergonomske krakteristike i ekološki prihvatljiva rešenja.

Philips 272B8QJEB

Slika u svojem najboljem izdanju

Nezavisno od industrije, kvalitet posla uveliko je počeo zavisiti od visoke rezolucije izvora slike i ekrana. Iz tog razloga, novi monitor 272B8QJEB oslanja se na visoke performanse, visoku gustoću piksela sa pozadinskim W-LED osvetljenjem. Panel tako ostvaruje do 2560x1440 rezolucije Quad HD za prave kristalno čiste slike s prirodnim i glatkim sRGB bojama. 10-bitni ekran, koji pokreće interni 12-bitni procesor dostavlja 1.07 milijardi boja što je velika razlika od tradicionalnih 8-bitnih ekrana koji sadrže 16 miliona boja.

Philips 272B8QJEB

Bolje mogućnosti povezanja čine život lakšim

Širok raspon povezivanja 272B8QJEB čini savršenim rešenjem za sva poslovna okruženja. Od analognog VGA do digitalnih DVI-Dual Linka, DisplayPort 1.2. i HDMI-a, ovaj model pokriva sve zahteve i omogućuje povezanje s najnovijim uređajima, a omogućuje i brzo punjenje mobilnih uređaja i prebacivanje podataka po brzini do 5.0 gbit/sek zahvaljujući SuperSpeed USB 3.0 tehnologiji. Zahvaljujući dva ugrađena 2W zvučnika, nema potrebe za spoljnim zvučnicima koji zauzimaju prostor, a nudi se i veća privatnost i tiše radno okruženje ugrađenim priključkom za slušalice. Uz to, prikladno razmešten prostor na postolju omogućuje odlaganje smartphona i manjih pribora kako bi radno mesto bilo što urednije i prijatnije.

Ergonomske postavke za zdravije radno mesto

Novi 272B8QJEB monitor kombinuje s EasyRead Mode za jednostavno čitanje s fleksibilnošću SmartErgoBase postolja koje je dizajnirano kako bi omogućilo podešavanje visine, zakrivljenost i rotaciju ugla ekrana i zadovoljio ergonomske potrebe korisnika. Takođe, napredni IPS ekran sa širokim uglovima gledanja od 178 stepeni omogućuje korisnicima gledanje vertikalne i horizontalne slike sa istom lakoćom. Izuzev udobnosti gledanja, novi ekran iskorišćava i inovativnu Flicke-Free tehnologiju zajedno s posebnim LoweBlue Mode-om koji redukuje potencijalno opasne kratke talase plave svetlosti koju proizvode LED ekrani. S manjim umorom za oči i jasnijim slikama, korisnici će moći da se fokusiraju na posao u dužim periodima bez naprezanja očiju.

Široki raspon kvalitetnih monitora za bolju produktivnost

Philips 272B8QJEB novi je dodatak uspešne linije 27-inčnih QHD monitora dizajnirane za profesionalne korisnike koja uključuje važne karakteristike za one korisnike čije radno mesto zahteva složenija rešenja. Kompanije koje žele da zaštite svoju privatnost mogu se pouzdati u 272B7QPTKEB, prvi Philipsov model iz ove linije s pop-up kamerom koja se uključi kad je vreme sastanaka i skloni na sigurno kad nije u upotrebi. Drugi 272B7QPJEB model omogućuje visoku uštedu energije putem PowerSensora, integrisanog senzora koji prenosi i prima bezopasne infracrvene signale koji utvrđuju da li je korisnik prisutan i automatski redukuje osvetljenje ekrana kada se korisnik udalji i tako štedi više od 80 posto energije. Kada postoji potreba za više monitora jedno uz drugog, DisplayPort output modeli opremljeni su tako da nude opcije vertikalnog i horizontalnog spajanja više monitora zahvaljujući fleksibilnosti njihovih postolja.

Novi Philips 272B8QJEB dostupan je od marta ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od: Philips 272B8QJEB - 31.729,00 din. (bez PDV-a)