Nova vrsta laptopova vrhunskih performansi za igrače i entuzijaste

NVIDIA je objavila da je uspela da performanse vrhunskih desktop igračkih sistema obezbedi u okviru laptop računara preko svoje GTX 980 kartice prilagođene za laptopove.

Zvanično press saopštenje

NVIDIA je predstavila prve laptop računare namenjene entuzijastima i igračima. Najnoviji modeli kompanija Asus, MSI, Aorus i Clevo su prvi laptop računari dizajnirani i konstruisani od najkvalitetnijih komponenti uz pomoć kojih postavljaju nove standarde po pitanju perfomansi. Uz sve to perfomanse mogu biti i još veće zahvaljujući overkloku.

Dugačka lista inovacija koja do sada nije viđena na laptop računarima uključuje detalje kao što je ultra brza 7 Gbps memorija, napajanje izvedeno u 4 do 8 faza, prostor za overklok, otključani GPU-ovi i CPU-ovi, kontrola hlađenja i na vrhu liste GeForce GTX 980 grafički procesor iz desktop računara!

Nenadmašna efikasnost Maxwell arhitekture u kombinaciji sa sistemskim inovacijama omogućava korišćenje istog GeForce GTX 980 grafičkog procesora sa svih 2.048 jezgara u laptop računarima. Rezultat je sjajni gejming bez ijednog kompromisa po prvi put na laptop računarima!