Nova mobilnost sa pametnim, povezanim uređajima i uslugama kompanije Lenovo

BARSELONA – 27. februar, 2017.godine: Kompanija Lenovo je danas najavila eko-sistem uređaja i usluga koje podržavaju novu eru mobilnosti i predstavljaju, kako današnji korisnici traže, rešenja koja imaju dobro povezivanje, odličan hardver i dizajn kakav odgovara korisniku. Kompanija Lenovo je predstavila novi portfolio uređaja na sajmu Mobile World Congress 2017, koji nude gotovo sve karakteristike koje su potrebne današnjim korisnicima: odvojiv Miix 320, kombinuje pristupačnost sa mogućnošću povezivanja „u hodu“ – dva konvertibilna laptopa, mobilne elektrane Yoga 720 i 520 – četiri tableta, svestrana Tab 4 serija napravljena za celu porodicu i Moto G5 i Moto G5 Plus, pametne telefone, koji spajaju vrhunske karakteristike sa pristupačnim cenama.

Svi ovi uređaji omogućavaju korisnicima pravu mobilnost, kao što je moćna opcija LTE* za gotovo sveprisutno povezivanje. Istovremeno, Lenovo najavljuje proširenje na Lenovo Connect sa podrškom za reprogramirane e-SIM kartica, koji će na odabranim Windows LTE uređajima, omogućiti korisnicima da iskoriste prednosti njihovih lokalnih telekomunikacijskih ugovora za podatke kada su kod kuće i najbolje lokalne vajrles cene, kada su u romingu, a da ne moraju da zamenjuju svoju SIM karticu.

Moto G i Moto G Plus: očaravajući dizajn, neograničene performanse

MOTO G nudi vrhunske karakteristike po pristupačnim cenama. Potpuno novi Moto G5 i Moto G5 Plus ostaju verni ovom nasleđu, i nude ono što korisnici žele najviše po pristupačnim cenama.

Moto G5 i G5 Plus

Najnoviji članovi Moto G porodice spajaju neočekivanu kombinaciju lepote i snage. Oba uređaja imaju precizno izrađen metalni dizajn – prvi za Moto G – i moćne okta-core procesore koji omogućavaju izuzetne performanse. Dugotrajne baterije koje traju ceo dan znače manje priključivanja, pomoću čitača otiska prsta informacije korisnika su bezbedne i sigurne, a napredne mogućnosti kamere omogućavaju slikanje zapanjujućih fotografija sa bržim fokusom. Neočekivano je sada izvanredno.

Moto G5 i G5 Plus

Lenovo Tab 4 serija – Tableti za decu i porodicu

Lenovo Tab 4 tablet porodica stvorena je na temeljima mejnstrim tableta, čineći ih još boljim: isporučivši četiri lepo dizajnirana uređaja snažne građe, koji su kreirani za svakog člana porodice. Velikog multimedijalnog iskustva, Lenovo Tab 4 8 i Lenovo Tab 4 10 modeli imaju duple zvučnike i Dolby Atmos. Lenovo Tab 4 serija takođe uvodi potpuno novu premijum liniju za ljubitelje medija: Lenovo Tab 4 8 plus i Lenovo Tab 4 10 Plus jesu sportskog dizajna sa istaknutim duplim staklima sa HD monitorima, moćnim procesorima i do 12 sati trajanje baterije.

Koncept tableta razvijamo još dalje sa dodatnim paketima koji transformišu Lenovo Tab 4 seriju u tablete namenjene deci ili produktivne tablete. Kid’s Pack dolazi sa branikom otpornim na šokove, plavi filter i par šarenih 3M nalepnica otpornih na grebanje, uvećan za optimalno dečije iskustvo na nalogu Lenovo Kid, koji karakteriše uređeni dečiji sadržaj koji se stalno ažurira, pretraživač sa belom listom sajtova i alat za zakazivanje za roditelje. Tableti se takođe mogu transformisati u 2u1 Android radnu mašinu sa dodatkom opcionog Productivity Pack-a sa Bluetooth tastaturom, koji dopunjuje Lenovo Tab 4 iskustvo interfejs produktivnosti.

Ovaj interfejs sadrži taskbar za brzo prebacivanje između aplikacija, multi-window podršku, podršku za opšte prečice na tastaturi i optimizaciju za miš i tastaturu. Više informacija o Lenovo Tab 4 Seriji ovde.

Odvojiv Miix 320 sa izuzetno brzom LTE opcijom

Miix 320 kombinuje produktivnost operativnog sistema Windows 10 sa kompletnom tastaturom koja je lagana, dostupno odvojiva. Koristi se kao laptop sa jednoinčnim displejom za rad do FHD 10, ili odvojeno kao prenosivi tablet težine svega 550g. Uz trajanje baterije do 10 sati, možete odgledati celu sezonu ,,Igre prestola’’ bez punjenja. Povežite se skoro svuda sa opcionim LTE. Mobilna multitasking generacija će pronaći ono što joj je potrebno – balans veličine i težine, odvojiv ekran za gledanje videa, stabilne priključene tastature i pune performanse PC-a, kada je to potrebno za kreiranje sadržaja. Više informacija o Miix 320 ovde.

Lenovo Miix 320

Ostati povezan svuda pomoću opcije Lenovo Connecte e-SIM

Opcija Lenovo Connect e-SIM olakšava povezivanje bilo gde u svetu – nema više zamene SIM kartica. Lenovo Connect pruža korisnicima jednostavnu vezu i upravljanje lokalnim cenama čak i onda kada su u inostranstvu koristeći prednosti lokalnog telekomunikacijskog ugovora za prenos podataka . Korisnici čak mogu i da dele isti plan preko uređaja kada ti uređaji imaju omogućenu opciju Lenovo Connect.

Yoga konvertabilni laptopovi izbalansiranog dizajna, performansi i mobilnosti

Postoje trenuci kada mobilni korisnici žele punu snagu i produktivnost rada PC-ja u tankoj i laganoj mašini. Kako se ovi multitaskeri stalno kreću između rada i igre, napravili smo za njih Yoga 720 i 520, dostupane u modelima 13, 14 i 15 inča. Yoga 720 od 15 inči je najmoćniji konvertabilni laptop u svojoj klasi i dolazi sa najnovijim procesorom 7. Gen Intel Core I7, diskretnom grafikom NVIDIA GeForce GTKS 1050, neverovatno brzim Thunderbolt 3 i do devet sati života baterije. Za one koji traže izuzetno tanke uređaje, dizajnirali smo Yoga 720 od 13 inči koji je 17 odsto tanji nego ranije, samo 14.3mm. Svi konvertibilni laptopovi pružaju korisnicima slobodu i fleksibilnost da koriste Yoga na način koji najbolje odgovara njihovim načinu života,,u hodu’’ na više načina. Više informacija o ovim proizvodima ovde.

Lenovo Yoga 520 i 720

Moto G5 i Moto G5 Plus biće dostupni početkom marta u mnogim zemljama Latinske Amerike, Evrope, Azije, Pacifika i Severne Amerike. Početna cena za Moto G5 biće 199 evra sa 2GB RAM/16GB memorije. Moto G Plus početna cena će biti 229 američkih dolara za 2GB RAM/32GB memorije i 279 evra za 3GB RAM/32GB memorije.

Lenovo Yoga 520 i 720

Cena Miix 320 (sa tastaturom, Wi-Fi bez LTE) biće 269 evra, a Miix 320 (sa tastaturom, sa opcijom LTE) biće 399 evra, i biće dostupni početkom aprila 2017. godine. Miix 320 sa Active Pen i Microsoft Office 365 (za 12 meseci) biće dostupan na određenim tržištima početkom jula 2017. na www.lenovo.com.

Početna cena za Tab 4 8 i Tab 4 10 biće 169 evra i 179 evra.Tab 4 8 Plus će se prodavati za 259 evra i Tab 4 10 Plus za 299 evra. Dostupni su kod Lenovo prodajnih partnera i na www.lenovo.com. Tableti Tab 4 serije biće dostupani u regionu EMEA krajem maja. Yoga 720 (13 inča) biće dostupna po ceni od 999 evra u aprilu 2017. godine.Yoga 720 (15 inča) biće dostupna u aprilu 2017. godini po ceni od 1099 evra. Yoga 520 (14 inča) biće dostupna sa cenom od 599 evra u julu 2017.godine.