Nova linija proizvoda i novogodišnja ponuda Telenor

29. novembar 2019 - Najveća ponuda pametnih satova i narukvica u Srbiji stiže u Telenor prodavnice, čineći ih savršenim novogodišnjim poklonima. 27 modela, osam brendova postaju deo Telenorove stalne ponude kao i deo praznične promocije koja očekuje korisnike tokom decembra i januara.

Telenor je ove godine postao generalni sponzor Atletskog Saveza Srbije, pa se prirodno nadovezala ideja da promoter novogodišnje ponude bude naš poznati atletičar Strahinja Jovančević. Na događaju u TC Ušće, Strahinja je pokazao kako sat AMAZFIT GTS prati njegove aktivnosti i istakao da su pametni satovi i narukvice odličan dodatak svakome ko vodi zdrav i aktivan način života.

Telenor

„Verujemo da će ovo biti veoma privlačna ponuda koja će ljudima olakšati prazničnu kupovinu, jer smo uz veliki izbor telefona sada uveli širok izbor pametnih narukvica i satova. Oni ne predstavljaju novinu na tržištu, ali prednost Telenora je u tome što korisnicima sada nudi sve na jednom mestu uz povoljne cene i mogućnost kupovine na rate,“ kaže Aleksandra Mišić Dodić, marketing menadžer segmenta za fizička lica.

S obzirom na dolazeće praznike, Telenor ispunjava svoje obećanje da je najbolje mesto za kupovinu telefona i daje dodatne popuste na sve uređaje i više internet saobraćaja.