Nova generacija hit igara donosi podršku za napredne AMD tehnologije

Dugo očekivani Strange Brigade je stigao. Zasnovan na poslednjoj generaciji naprednog „Asura“ grafičkog endžina, novi hit kompanije Rebellion transportuje igrača u maštoviti svet mitskih čudesa i čudovišta, koja treba potamaniti i spasiti sebe i svoje prijatelje.

Strange Brigade donosi izvornu podršku za najnaprednije grafičke API-e poslednje generacije – Vulkan i DirectX 12, zahvaljujući kojima ova prelepa igra ne samo da izgleda fenomenalno, već donosi izuzetan frame-rate i veoma fluidan frame-pace.

Strange Brigade

Kompanija Rebellion je u saradnji sa inženjerskim timom AMD-a implementirala podršku za nekoliko izuzetno naprednih tehnologija, koje igrački ugođaj podižu za stepenicu više:

Strange Brigade

AMD FreeSync 2 HDR omogućava živopisne piksele i širok kolorni spektar uz zadržavanje izuzetno niskog odziva na HDR monitorima za PC. Ovo rezultuje sačuvanim detaljima u šarenolikim scenama visokog kontrasta. Uprošćeno rečeno, zahvaljujući ovoj tehnologiji, svetle scene su svetlije, a mračne, istinski crne, uz čuvanje svih ostalih detalja.

Strange Brigade

Asinhrono procesiranje je automatski omogućeno u okviru poslednje generacije „Asura“ grafičkog endžina. Zahvaljujući tome, iskorišćenje grafičkih resursa u okviru GPU-a je maksimizovano, ulazna latencija je dodatno smanjena, a efikasnost i performanse podignute, jer se koriste GPU resursi, koji bi bez ove tehnologije ostali besposleni. Konkretan primer je procesiranje različitih efekata na ekranu, dok se ostatak GPU-a zauzet renderingom osenčenih tekstura.

Strange Brigade

Najlepše od svega je to što je Strange Brigade potpuno besplatan za sve kupce AMD Radeon RX 570, 580 i Vega grafičkih kartica, kod AMD-ovih odabranih partnera partnera, kompanija BC Group i Links! Pored Strange Brigade, kupci će na poklon dobiti još dve fantastične igre – Star Control: Origins i Assassin’s Creed Odyssey!

Strange Brigade

Za vrhunski užitak u novom naslovu kompanije Rebellion, preporučeno je korišćenje najnovijijeg grafičkog softvera za Radeon grafičke kartice – Radeon Adrenalin 18.8.2, koji donosi dodatne optimizacije i ubrzanja performansi za Strange Brigade. Najnoviji Adrenalin Software se može preuzeti sa zvanične AMD stranice.