Nova Android igra iz Banja Luke - Jet Run 3D

Prva android igra Chimney Studios developera je ugledala svjetlo dana i konačno izašla na google play store. Mladi android developeri iz Banja Luke su nakon više mjeseci rada objavili svoj prvenac u unityu, ludu 3D trku avionom. „Nakon nekoliko mjeseci rada, ponosni smo na to da je naša igra izašla na svjetski google play store i prikazala se u punom svjetlu publici“- kaže jedan od naših sagovornika iz Chimney Studija. Zemlja je napadnuta od vanzemaljaca koji su skoro u potpunosti istrijebili ljudsku rasu.

Chimney Studios

Igrač se stavlja u ulogu jednog od malog broja preostalih pilota na svijetu, i njegov cilj je da nađe izlaz iz starih ostataka kanalizacije antičkog ljudskog grada, te da nakon što nađe izlaz, izvede ostatak ljudske rase do zadnjeg preostalog ljudskog grada. Samu igru Jet Run 3D krasi brdo specijalnih efekata, odlična studijska pozadinska muzika, kao i nevjerovatna igrivost i potreba da se dođe do kraja.

Preporučujemo da preuzmete igru i pružiti podršku mladim momcima iz Banja Luke u njihovom snu da postanu veliki game developeri. Ovo je samo prva u nizu igara koje se spremaju – spremno poručuju.