Nokia 2.2 nudi izuzetnu vrednost poslovnim korisnicima

BEOGRAD, SRBIJA, 07.08.2019 – Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je da je Nokia 2.2 od danas deo Android Enterprise Recommended programa. Nudeći sve pogodnosti koje donosi Google Assistant i biometrijsko otključavanje prepoznavanjem lica, Nokia 2.2 je najpristupačniji Nokia pametni telefon koji je odobren od strane kompanije Google za poslovne performanse i bezbednost korisnika. Ovaj model se isporučuje sa Android 9 Pie sistemom i spreman je za Android Q. To znači da će Nokia 2.2 tokom dve godine dobijati ažuriranja operativnog sistema i tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, pružajući korisnicima pristup aktuelnim Android inovacijama, kao i bezbednost poslovnih i privatnih podataka.

Andrej Sonkin, generalni menadžer za poslovanje sa preduzećima u kompaniji HMD Global, je izjavio: “Smatramo da troškovi ne bi trebalo da sprečavaju kompanije da imaju pristup tehnologiji koja može pomoći njihovim zaposlenima da budu efikasniji i bezbedniji. Nokia 2.2 telefon korisnicima pruža trendove kao što su biometrijsko otključavanje prepoznavanjem lica sa detekcijom živahnosti za dodatnu bezbednost vašeg telefona, kao i jednostavan pristup Google Assistantu. Verzija Nokia 2.2 telefona od 3GB se pridružuje našoj porodici Android Enterprise Recommended uređaja i kao svi Nokia pametni telefoni, nudi iskustvo koje postaje sve bolje. Uz dve godine ažuriranja operativnog sistema i tri godine zagarantovanih mesečnih bezbednosnih ažuriranja, Nokia 2.2 je spremna za Android Q i vremenom postaje sve bolja.”

Tehnologija koja vam olakšava svakodnevicu

Poslovnim korisnicima su dostupni i najnoviji tehnološki trendovi kao što su funkcija otključavanja prepoznavanjem lica i Google objektiv. Nokia 2.2 je jedan od prvih telefona u svojoj kategoriji koji dolazi sa funkcijom biometrijskog otključavanja prepoznavanjem lica, koja omogućava jednostavno otključavanje telefona. Za razliku od ostalih telefona istog cenovnog ranga, napredno otključavanje prepoznavanjem lica koje pokreće veštačka inteligencija koristi algoritme dubinskog učenja i detekciju živahnosti za precizno i bezbedno iskustvo. Google objektiv omogućava korisnicima da pretraže sve što ih zanima. Tako na primer dizajneri enterijera mogu jednostavno da usmere objektiv kamere na deo nameštaja koji ih zanima kako bi dobili dodatne informacije o njemu, kao i da saznaju gde mogu da ga kupe za svog klijenta.

Brz pristup Google Assistantu sa namenskim dugmetom

Nokia 2.2 korisnicima pruža ono najbolje od Google Assistanta sa namenskim Google Assistant dugmetom. Postavljajte pitanja, zakazujte sastanke i obavljajte pozive brže nego ikada ranije. Pristupite Google Assistantu jednostavnim pritiskom na taster, a dugim pritiskom na taster postavljajte složenije upite.

Prilagodite svoje pametne telefone vašem poslovnom logou

Uz zamenljive Nokia Xpress-on maske Nokia 2.2 pruža kompanijama mogućnost da prilagode svoje pametne telefone svojim bojama. Za izradu maski korišćena je nano tehnologija koja omogućava vrhunski izgled u raznovrsnim bojama. Nokia Xpress-on maske se lako menjaju, što znači da sada vaše poslovne telefone možete uskladiti sa bojama vašeg logoa.

Nokia telefoni postaju sve bolji

Nokia 2.2 je prvi Nokia pametni telefon druge serije koji je deo Android Enterprise Recommended programa. Donoseći najnovija Android i Google iskustva Nokia 2.2 telefon je spreman za Android Q sistem.

 Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, ima 15 pametnih telefona koji su deo Android Enterprise Recommended programa. Poslovni i krajnji korisnici koji koriste Nokia pametne telefone koji su deo Android Enterprise Recommended i Android One programa, dobijaće iskustvo koje će vremenom nastavljati da bude sve bolje i bezbednije kroz najaktuelnija ažuriranja i inovacije iz kompanije Google.

Lokalna dostupnost

U Srbiji je Nokia 2.2 dostupna u varijanti od 2/16GB, a HMD Global nudi mogućnost dostupnosti modela u varijanti od 3/32GB za preduzeća i poslovne korisnike na lokalnim tržištima.