Neograničena komunikacija dostupna biznis korisnicima

Planiranje i kontrola troškova jedan je od najvećih izazova koji se stavlja pred vlasnike biznisa, a među njima se svakako nalaze i troškovi komunikacije, koja u njihovom slučaju često podrazumeva neprestane pregovore i duge razgovore, bilo da se nalaze kod kuće, u kancelariji, ili, pak, na poslovnom putu van granica zemlje.

Vip Mobile

Kao podršku njihovom poslovanju, kompanija Vip mobile predstavila je NEObiz tarife, namenjene malim i srednjim preduzećima, koje sadrže neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, dovoljno gigabajta, a, prvi put na našem tržištu telekomunikacija, i uključene roming minute za komunikaciju u zemljama u kojima posluje A1 Telekom Austrija Grupa. To znači da će korisnici moći da se odluče za potreban broj roming minuta koje će koristiti u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Makedoniji i Lihtenštajnu.

Na raspolaganju malim i srednjim preduzećima su četiri tarifna nivoa – NEObiz3, NEObiz5, NEObiz10 i NEObiz20. Tako, na primer, NEObiz3 tarifa sadrži neograničene minute i SMS prema svim domaćim mrežama, 3 GB, i 100 roming minuta u okviru pomenutih sedam zemalja A1 Grupe, uz mesečnu pretplatu od 1499 dinara i dvogodišnju ugovornu obavezu. Neograničena komunikacija, od nedavno dostupna i za poslovne korisnike, dobra je vest za tržište u Srbiji, na kome podršku kompanije Vip sada imaju i preduzetnici, kojima je komunikacija bez granica jedan od osnovnih alata za uspešno poslovanje.