Nenad Basta se pridružuje timu kompanije Kaspersky

Kompanija Kaspersky nastavlja da osnažuje svoje prisustvo na području Istočne Evrope, a najnoviji član tima koji će biti zadužen za ponudu njenih proizvoda je Nenad Basta. Sa pozicijom Key Account Managera, Nenad Basta će biti zadužen za ponudu sajberbezbednosnih rešenja i servisa kompanije Kaspersky namenjenih velikim kompanijama, kao i za razvijanje mreže partnera u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Sloveniji.

Nenad Basta ima više od 19 godina iskustva u radu u IT industriji, stečenog na pozicijama u oblasti prodaje i menadžmenta u vodećim kompanijama ovog sektora. Tokom svoje karijere Nenad je obavljao ključne pozicije u kompanijama kao što su IBM, Lenovo i S4E (distributer Palo Alto rešenja) i bio je zadužen za tržište Srbije, kao i za ostala tržišta regije kao što su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija, Crna Gora i Albanija.

„Radujem se prilici što postajem deo tima kompanije Kaspersky, jer čvrsto verujem da njen portfolio proizvoda i usluga predstavlja pravo rešenje za velika preduzeća u Srbiji i zemljama u okruženju za koje ću biti zadužen. Verujem da će moji kontakti i iskustvo u oblasti sajber bezbednosti doprineti još bržem jačanju prisustva kompanije u ovom delu Istočne Evrope“, izjavio je Nenad Basta.

„Veoma sam srećan zbog širenja našeg tima, koje je u skladu sa razvojem i rastom poslovanja kompanije Kaspersky širom Istočne Evrope. Siguran sam da će Nenad Basta biti izuzetno značajan deo našeg tima u ovom delu naše regije i da će nam pomoći da nastavimo sa jačanjem našeg lokalnog i regionalnog prisustva, od čega će najveću korist imati naši partneri i korisnici. Ovo vidim kao naš doprinos ostvarenju misije kompanije da izgradimo bezbedniji svet.” rekao je Miroslav Koren, generalni menadžer kompanije Kaspersky za Istočnu Evropu. Miroslav Koren biće direktno nadređen Nenadu Basti.