Najveći hakaton u jugoistočnoj evropi počinje uskoro!

Uskoro otvaranje prijava za najveće profesionalno takmičenje u brzinskom pravljenju igara na Balkanu za sve zainteresovane timove. Takmičite se za neverovatne nagrade sa najtalentovanijim profesionalcima u industriji!

Zvanično press saopštenje

Nordeus, kreator popularne igre Top Eleven, objavio je danas da će prijave za najveći Hakaton u Jugoistočnoj Evropi uskoro biti otvorene. Nordeus Hackathon ima za cilj promociju kreativnosti, veštine i timskog rada među programerima, digitalnim umetnicima i svima koji su uključeni u kreiranje sjajnog igračkog iskustva. Pored toga što će Nordeus dodeliti pobednicima vredne nagrade, cilj Hakatona je da timovi pokažu znanje, inovativnost, kreativnost i sposobnost da rade pod pritiskom u realnom poslovnom okruženju.

“Nordeus Hakaton dobrim delom predstavlja ono na čemu je naš uspeh izgrađen. Timski rad, veštine i strast su samo neki od kvaliteta potrebnih da bi se razvile najbolje igre. Konstantno otkrivamo talente, najbolje u svakom segmentu razvoja igara. Organizovanjem ovog uzbudljivog gejming okupljanja dajemo im priliku da se izraze, dok istovremeno podržavamo regionalnu gejming industriju i pomažemo da ona napreduje”, izjavio je direktor Nordeusa Branko Milutinović.

Kada su u pitanju timovi van Beograda i zemlje, Nordeus pokriva sve troškove prevoza i smeštaja.

Ukoliko ste programer, talentovan digitalni umetnik ili gejm dizajner sada je vreme da okupite svoj tim i spremite se za najintenzivnijih 24 sata.

Više informacija o petom Nordeus Hakatonu možete naći na www.nordeushackathon.com.