Najbolji gejming računari za sve tipove igrača

Beograd, 13. januar 2017. godine - Kompanija Dell predstavila je nove linije gejming laptop računara Inspiron 15 Gaming sa NVIDIA GTX 10 serijom grafike, a 4K i VR iskustvo dolazi sa novim Alienware na 7. generaciji Intel Core procesora i najsnažnijim NVIDIA grafikama. Da je kompanija Dell u samom vrhu u oblasti računarskih igara govori i potpisivanje ugovora o partnerstvu s organizacijom ELEAGUE, čime je postao i ekskluzivni provajder PC hardver uređaja za profesionalnu eSports ligu.

Dell

Stručnost i prisutnost kompanije Dell u oblasti računarskih igara upravo je ušla u šestu brzinu sa lansiranjem Alienware i Inspirion gejming računara predviđenih za sve tipove igrača. Dell proširuje Inspiron liniju za igrače kojima je bitna pristupačna cena i koji žele dobre performance koje prate današnje najpopularnije računarske igre.

Dell

Ovaj potez se nadovezuje na ono što Dell nudi već dvadeset godina Alienware serijom uređaja, koji su kao pioniri u oblasti visokih performansi računarskih igara postali, bez premca, najbolji na tržištu. Od kada se pridružio Dell porodici pre deset godina, Alienware je prerastao u vodeći gejming brend u svetu donoseći inovacije i savršen dizajn za igrače koji traže prednost u odnosu na konkurenciju.

Dell

Dok Alienware nudi igračima visoke performanse i premijum opremu, postoji i potreba za laptop računarima koji su novčano pristupačniji. Prepoznajući da ne igraju svi na isti način, nova Inspiron linija nudi bolji novčani raspon i sisteme spremne za korišćenje odmah nakon kupovine. Najnoviji Inspiron 15 Gaming računar samo je uvod u ono što se može očekivati od Dellove Inspiron gejming linije. Dell se zalaže za ulaganje i rast svog gejming portfolia za igrače kojima je novac presudan faktor.

„Popularnost računarskih igara je na samom vrhuncu, pri čemu se predviđa da će samo tržište hardvera premašiti zaradu od 35 milijardi dolara do kraja 2018. godine, zahvaljujući sistemima zasnovanih na virtualnoj realnosti. Vrlo smo ponosni što možemo da nastavimo da ulažemo u igrače širom sveta uvođenjem Inspiron linije i partnerstvom s ELEAGUE čime podržavamo eSports zajednicu, za koju se predviđa da će dostići 145 miliona fanova u 2017. godini“, rekao je Bryan de Zayas, direktor Dell Gaming jedinice.

Dell Inspiron 15 Gaming – glavne karakteristike

  • Dostupan sa sedmom generacijom Intel Quad Core procesora i NVIDIA Pascal grafikom, uključujući i NVIDIA GeForce GTX 1050 i 1050Ti, koji pružaju oštrinu slike sa puno detalja, realistične senke, teksture i efekte

  • Ekran visoke rezolucije pruža jasnoću, čak i u jako osvetljenom okruženju

  • Waves MaxxAudio Pro pruža audio kontrole koje daju najviše od računara, pružajući višestruku dimenzionalnost muzike i videa

  • Dugotrajna baterija sa mogućnošću trajanja 74 sata zadržava korisnike u igri ili dugom gledanju video sadržaja bez punjenja

Alienware 13, 15, 17 – glavne karakteristike

  • Napravljen za 4K gejming, virtualnu realnost i najzahtevnije računarske igrice, Alienware se izdvaja kao brend specijalizovan za gejming visokih performansa.

  • Sa novom sedmom generacijom Gen intel Core pocesora, novom NVIDIA grafikom i dodatnom SSD tehnologijom, Alienwaere nudi sasvim nove performanse, što uključuje dodatne opcije za laptop računare Alienware 13, 15, 17, uključujući i bateriju sa mogućnošću rada do 99 sati. Na laptop računarima Alenware 15 i na Alienware 17 i do deset sati dužeg rada baterije sa Full HD ekranom.