Najavljen novi Philips 242B9T monitor sa SmoothTouch tehnologijom

Beograd, 6. jun 2019. – MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje novog Philips 242BT 24 inčnog LCD monitora sa SmoothTouch tehnologijom (23.9 inča / 60.5 cm dijagonale). Ovaj 16:9 touch screen monitor nudi korisnicima svu raskoš poboljšane Full HD rezolucije i opremljen je robusnim tehnologijama kao što su IP54 zaštita od prašine i vode, kao i projektivnom kapacitivnom tehnologijom za 10 dodirnih tačaka koja pruža prirodan i brz odgovor na dodir ekrana. Povezivanje bez poteškoća, tehnologije za zaštitu očiju i fleksibilno zglobno postolje čine ovaj monitor idealnim odabirom za profesionalne korisnike koji rade u različitim sektorima kao što su maloprodaja, prodajna mesta ili mesta za informisanje, hoteli, prodavnice, restorani i obrazovne ustanove. Novi Philips 242B9T biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 35.369,00 dinara (bez PDV-a).

Philips

Fleksibilnost na svakom koraku

Philips 242B9T Touch monitor dolazi sa sjajnim interaktivnim SmoothTouch ekranom dizajniranim da pruži prirodnu i intuitivnu interakciju za različite uslove korišćenja. Projektivna kapacitivna tehnologija za 10 dodirnih tačaka omogućuje kucanje sa svih 10 prstiju i omogućuje korisnicima da ne treba da koriste dodatnu tastaturu, a ugrađena touch olovka pruža dodatnu prednost kada je korisnicima potrebna veća preciznost. Od aplikacija koje rade na dodir pa sve do zahtevnijih profesionalnih projekata ili uzbudljivih video igara, ovaj monitor objedinjuje udobnost korišćenja i produktivnost.

Philips

Idealan za današnje korisnike koji traže fleksibilnost, novi Philips monitor opremljen je ekranom bez odsjaja, SmartStand postoljem u obliku slova Z kao naprednom IP54 zaštitom od prašine i vode što ga čini dovoljno čvrstim da se koristi bilo gde i pritom osigura korisnicima uvek optimalnu udobnost korišćenja.

Poseban užitak gledanja

Opremljen poboljšanom Full HD 1920 x 1080 rezolucije, Philips 242B9T pruža izuzetne detalje, boje i oštrinu slike što u današnjim uslovima korisnici žele i očekuju od monitora. Dodatno poboljšan kvalitet svakog doživljaja gledanja osigurava SmartContrast tehnologija koja automatski prilagođava boje i pozadinsko osvetljenje za isporuku bogatih tamnih i svetlih nijansi, garantujući vrhunske slike i videozapise.

Philips

Kako bi korisnici u potpunosti uživali u sadržaju zaslužan je 24 inčni monitor kao i bogate karkteristike kao što su Flicker-Free tehnologije, LowBlue i EasyRead načina rada i još mnoge druge.

Jednostavnost korišćenja

Svaka karakteristika novog Philips monitora dizajnirana je da pruži konstantu udobnost korišćenja. Kada je reč o mogućnostima povezivanja, ovaj monitor donosi maksimalnu praktičnost zahvaljujući raznim karakteristikama koje dodatno olakšavaju rad i aktivnosti korisnika. Opcije povezivanja uključuju HDMI 1.4, DVI-D, VGA i DisplayPort 1.2 ulaze kao i dva USB 3.1 ulaza.

Philips

Ovaj fleksibilan, snažan i user-friendly Philips 242B9T touchscreen monitor biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 35.369,00 dinara (bez PDV-a).