MS Industrial Pulse Bluetooth

Simpatičan minijaturni zvučnik koji se može svuda poneti. Ima ugrađenu 300mA bateriju i koristi Bluetooth interfejs za vezu sa tabletom ili telefonom. Dodatno, postoji i analogni 3.5mm interfejs za povezivanje sa bilo kojim multimedijalnim plejerom.

Stigao nam je još jedan simpatičan zvučnik iz prenosne kategorije, MS Industrial Pulse. Radi se o modelu sa Bluetooth interfejsom, koji je dovoljno mali da ga možete lako poneti u torbi na put, more ili bilo gde drugde. Ono što je specifično kod ovakvih zvučnika jeste da imaju ugrađenu bateriju i da se mogu koristiti bez obzira na to da li ima okolnih strujnih utičnica ili ne. MS Industrial je jedan od mnogih proizvođača periferija koji ima dosta toga u ponudi, a sa cenom od oko 17.5€, Pulse ima već solidnu konkurenciju.

Ključne karakteristike

  • Kompaktne dimenzije
  • Kompatibilan sa svim uređajima koji imaju 3.5mm audio izlaz
  • Jednostavan za korišćenje
  • Podržava i Bluetooth interfejs

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Interfejs: Bluetooth 2.0, 3.5mm stereo
  • Baterija: Li-ion 300mAh, interna

MS Industrial Pulse Bluetooth

Ovaj zvučnik je interesantnog dizajna, oblika između kocke i valjka, u crnoj mat boji i sa srebrnim "poklopcem" u gornjem delu. Iako baš nije toliko mali da može da stane u džep (što niko doduše nije ni očekivao), zvučnik će lako naći svoje mesto u bilo kojoj torbi. Možda bi bilo lepo da postoji neka zaštitna futrola kako bi se zaštitio od habanja, no ipak se radi o prilično povoljnom modelu gde očigledno nije cilj da se nešto doda na cenu. Plastika od koje je telo zvučnika napravljeno je mat finiša, što je dobra stvar pošto neće ostajati otisci prstiju prilikom korišćenja iako glossy plastika izgleda malo atraktivnije generalno.

Vidimo da su sa donje strane zvučnika gumirane stope, kako ne bi klizio po podlozi, kao i oznake proizvođača i modela, uz jedan On/Off prekidač. Što se kontrola tiče, sa zadnje strane zvučnika imamo jedan jog-dial taster pomoću koga se zvuk pojačava i smanjuje, ali je podržana i Play/Pause funkcija kada je povezan na telefon. Dodatno, tu su i MiniUSB konektor za punjenje baterije, kao i jedan 3.5mm AUX konektor pošto je moguće priključiti i eksterni izvor zvuka preko analognog interfejsa, što je odlično pošto će moći da se koristi bilo koji multimedijalni plejer.

Rezime

Kako zvuči ovakav zvučnik snage 3W? Neće nikoga definitivno oboriti s nogu, ali za ono čemu služi, a to je da se na što jednostavniji način dobije zvuk u pokretu. Svakako da predstavlja dosta bolje rešenje u odnosu na najveći broj mobilnih telefona, a uz ugrađenu 300mAh bateriju će se dobiti i sasvim pristojna autonomija od oko 8h korišćenja. Za ovaj novac, sasvim dobra kupovina.

Conclusion

How 3W speaker sound? It will impress no one, but it will fulfill its purpose, i.e. to provide the simplest way to get a sound on the fly, and it is a better solution compared to the largest number of mobile phones, while the built-in 300mAh battery will provide a decent 8hrs of autonomy. Bearing in mind its price, this is a great offer.

Preporučena cena (uključujući PDV, mart 2015.): 16€

Gigatron ustupio: MS Industrial Pulse Bluetooth
maloprodaja: Gigatron Shop Kirovljeva br. 17, 011 / 354 13 78 ili 011 / 354 13 79
zvanični sajt: gigatronshop.com