Motorola predstavila nove inovativne telefone i proširila porodicu Moto Mods dodataka

Berlin, 8. septembar 2017. – Kompanija Lenovo je na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, preko svoje podružnice Motorola Mobility, predstavila dva nova inovativna mobilna uređaja, Moto X4 i Moto Z2 Force Edition, zajedno sa najnovijim Moto Mod dodacima, kao što je 360 Camera Moto Mod, dodatak koji će biti dostupan na teritoriji Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Motorola

Nova, četvrta generacija Moto X telefona nudi korisnicima jedinstveno i intuitivno iskustvo, sa pametnijim softverom, novom tehnologijom kamere i elegantnim dizajnom. Pored toga, Moto Z porodica i ceo njen portfolio nastavljaju da rastu sa predstavljanjem Moto Z2 Force telefona i 360 Camera Moto Mod dodatka, nudeći korisnicima još više mogućnosti.

Moto X4: Sa stilom u oštrom fokusu

Moto X porodica je korisnicima uvek nudila najbolje softversko iskustvo, kreirajući uređaje koji korisnicima pružaju jednostavniji, pametniji i intuitivan način korišćenja. Najnovije izdanje, Moto X4, sadrži sva najnovija Moto iskustva, kao i određena softverska poboljšanja.

Motorola

Pametnija kamera

Moto X4 opremljen je pametnijom kamerom koja donosi više od pukog pravljenja fotografija. Nova opcija, Landmark Detection, čini Moto X4 kameru prozorom u svet za korisnike, i omogućuje im da skeniranja vizit karte ili da prave animirane selfije uz Face Filters opciju. Kombinovane performanse dvostrukih zadnjih kamera od 12MP i 8MP, kao i napredni softver sa dvostrukom Autofocus Pixel tehnologijom, omogućuju pravljenje fotografija profesionalnog kvaliteta, a prednja kamera od 16MP, sa prilagodljivim režimom slabog osvjetljenja i novom opcijom Panoramic Selfie, obezbeđuje širi ugao koji podiže selfije na viši nivo.

Snažan, bezbedan, sa moćnim performansama

Uz snažne performanse i bateriju od 3000 mAh za neometan rad, Moto X4 je takođe zaštićen vodootpornim dizajnom sa IP68 oznakom 4 , obezbeđujući zaštitu od slučajnih polivanja vodom, prskanja, pa čak i pada u baru. Anodizirani aluminijski okvira i Corning Gorilla staklom dodatno štite prednji i zadnji deo telefona od ogrebotina, što sveukupno odaje utisak čvrstoće i elegantnog dizajna.

Motorola

Nova i intuitivna iskustva

Čak i u najzaposlenijim trenucima, Moto X4 predstavlja pravi pametan telefon. Amazon Alexa je integrisan u Moto X4 uređaj, pri čemu nije potrebno da korisnici otključavaju telefon kako bi započeli s korišćenjem, a bežični zvučni sistem im omogućuje da istovremeno povežu i do četiri Bluetooth audio uređaja. Kako bi bio još jednostavniji za korišćenje, Moto X4 je takođe opremljen opcijom Moto Key koja omogućuje jednostavno pristupanje omiljenim veb stranicama zaštićenim lozinkom na telefonu ili laptop računaru, uz običan dodir prstom, dok jaka enkripcija osigurava bezbednost podataka.

Moto Z2 Force Edition: bezbedan, elegantan i snažan

Novi Moto Z2 Force Edition pomera granice svojim ekranom, za koji kompanija garantuje da neće naprsnuti ili se razbiti, kao i svojim tankim metalnim dizajnom sa dvostrukim kamerama od 12MP i najbržom brzinom prenosa podataka. Snaga i performanse Uz 5,5-inčni Quad HD AMOLED ekranom, za koji kompanija garantuje da neće naprsnuti ili se razbiti, novi Moto Z telefon karakteriše tanak i elegantan dizajn, ojačan snagom aluminijuma serije 7000.

Motorola

Baterija koja traje ceo dan omogućuje korisnicima da neometano nastave sa obavezama bez potrebe da traže utičnicu. Kada dođe vreme za punjenje, korisnici će biti u mogućnosti da obezbede dodatnih 8 sati rada za samo par minuta punjenja, zahvaljujući TurboPower napajanju.

Snažna Qualcomm Snapdragon 835 mobilna platforma ima nenadmašne performanse, brzo reaguje na upite i ima najbrže moguće brzine prenosa podataka koji omogućuju korisnicima da u bilo kom trenutku preuzimaju velike datoteke i aplikacije, kao i da bez poteškoća slušaju muziku i gledaju video zapise.

Jednostavno do profesionalnih fotografija

Dve kamere znače dvostruko bolji fokus. Dvostruke kamere od 12MP, jedna jednobojna i jedna u boji, zajedno rade kako bi napravile vrhunske fotografije, pri čemu je korisnicima takođe omogućeno da dodaju efekte zamagljenosti u pozadini ili u prvom planu, kao i da podešavaju adekvatnu dubinu vidnog polja.

Motorola

Baš kao i Moto Z2 Play, i Moto Z2 Force Edition donosi korisnicima najnovije Moto iskustvo, uključujući noćni ekran i brze upite pomoću opcije Moto Voice, kao i prednji čitač otiska prsta. Budući da je i novi Moto Z kompatibilan sa Moto Mods dodacima, korisnici mogu da kontrolišu svoje mobilno iskustvo, pretvarajući uređaj u 360° kameru istog trenutka, konzolu za igranje, moćni stereo zvučnik, video projektor, dodatnu bateriju i još mnogo toga.

Moto 360 Camera: Zabeležite sve

Korisnici jednostavno treba da povežu novi 360 Camera Moto Mod na bilo koji Moto Z uređaj i pretvore ga u 360° kameru koja snima sve. Klikom na taster, korisnici mogu da zabeleže interaktivni 360° video zapis u 4K rezoluciji sa 3D zvukom koji će pratiti smer u kom oni gledaju.

Napredni softver za sređivanje fotografija omogućuje korisnicima ulepšavanje sadržaja kako bi odgovarali njihovim jedinstvenim potrebama, a kada budu spremni za pregled, fotografije i video zapise mogu jednostavno podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama, direktno iz aplikacije Google Photos.

Cena i dostupnost

Moto X4 biće dostupan u septembru 2017. godine i imaće početnu cenu od 399 evra. Moto Z2 Force biće dostupan u oktobru 2017. godine i imaće početnu cenu od 899 evra.