Motorola najavila Moto Z2 Force i 360 Camera Moto Mod

31. avgust 2017. godine - Motorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenova, predstavila je u Njujorku svoj najnapredniji pametni telefon do sada - Moto Z 2 Force, kao i novi Moto Mod koji korisnicima daje mogućnost da zabeleže doslovno sve što se dešava oko njih. Ovi uređaji postavljaju nove standarde kada su u pitanju inovacije na pametnim telefonima, i omogućuju korisnicima da se maksimalno posvete stvarima za kojima su strastveni, kao i da se povežu sa ostatkom sveta na nov i drugačiji način.

Ovaj novitet iz kompanije Motorola usledio je nakon najave o novom Moto Z 2 Play telefonu, kao i čitavim nizom novih dodataka, uključujući GamePad, JBL 2 SoundBoost, masku za bežično punjenje i TurboPower dodatke.

Moto Z 2 Force: Zaštićen, elegantan i snažan Novi Moto Z 2 Force pomera granice izdržljivosti uz kombinaciju tankog, metalnog kućišta, ojačanog jedinstvenom Moto ShatterShield tehnologijom, i Quad HD AMOLED ekranom od 5,5 inča koji je otporan na udarce i lomljenje.

Baterija na novom Moto Z telefonu koja može da izdrži ceo dan kao i TuboPower dodatak doneće slobodu korisnicima koji su uvek u pokretu. Uz snažan Qualcomm Snapdragon 835 procesor i najbrže moguće brzine za prenos podataka uz Gigabit LTE, ovaj uređaj će korisnicima obezbediti vrhunske performanse. Novi Moto Z ima dvostruku kameru od 12MP, sa jednim monohromnim senzorom i jednim senzorom u boji, čime se obezbeđuje dubina polja.

Budući da je Moto Z 2 Force kompatibilan sa Moto Mods dodacima, korisnici imaju kontrolu nad svojim mobilnim iskustvom i mogu da koriste telefon da komuniciraju sa svetom na potpuno drugi način, pa tako mogu da ga pretvore u 360 kameru, gejming konzolu, snažni zvučnik, video projektor, dodatnu bateriju ili nešto drugo.

360 Camera Moto Mod: Zabeležite sve

Korisnici jednostavno treba da povežu novi 360 Camera Moto Mod sa Moto Z telefonom i da ga pretvore u kameru koja ima mogućnost da snima pod uglom od 360 stepeni i zabeleži sve oko njih. Uz samo jedan klik, korisnici će moći da snimaju interaktivne 4K video snimke pod uglom od 360 stepeni, uz impresivan 3D audio zvuk. Takođe, uz ultra široke kadrove od 150 stepeni na fotografijama, korisnicima će dobiti potpuno drugu perspektivu.

Dostupnost

Novi premijum telefon, Moto Z 2 Force, kao i 360 Camera Moto Mod, biće dostupni na tržištima širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike krajem leta.