Mad Catz F.R.E.Q TE 7.1 slušalice za igračke turnire

Mad Catz kompanija je predstavila nove F.R.E.Q TE 7.1 slušalice sa mikrofonom koje su dizajnirane za igrače. Reč je o modelu koji je dizajniran da obezbedi vrhunski 7.1 kvalitet zvuka uz izdržljivost koja je specifična za korišćenje na igračkim turnirima. Zbog svega toga F.R.E.Q. 7.1 su idealne za turnire bez obzira na žanr igara koje igrate.

Mad Catz F.R.E.Q TE 7.1

Slušalice karakteriše prilagodljivi 7.1 Surround softver engine koji kreira EQ profile za igre, filmove i muziku. Sistem dual mikrofona za preciznu komunikaciju omogućava da se na igračkim turnirima uvek savršeno čujete sa članovima svog tima.

Mad Catz F.R.E.Q TE 7.1

Memorijska pena koja je korišćena za jastučiće ovih slušalica obezbeđuje kako vrhunsku izolaciju vaših ušiju od spoljnih uticaja tako i dizajn koji nikako neće dovesti do toga da vam se uši zamore čak ni nakon nekoliko sati konstantne upotrebe. Izolacija spoljnih šumova je izuzetno važna na igračkim turnirima i omogućava da maksimalno ostanete fokusirani na ono što se događa.

Mad Catz F.R.E.Q TE 7.1

Specifikacije:

  • Proizvođač: Mad Catz
  • Model: F.R.E.Q: TE 7.1
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: Žično
  • Priključak: 3.5mm/USB

Mad Catz F.R.E.Q TE 7.1

Zaključak

Mad Catz su ponovo nadmašili sebe ovim modelom koji je dizajniran da se koristi na igračkim turnirima obezbeđujući vrhunsko izolovanje spoljnih zvukova od onoga što čujete, dok odličan kvalitet slušalica i mikrofona vam omogućava da savršeno uživite u onome što se dešava ispred vas na ekranu, dok je komunikacija sa članovima tima na najvišem nivou zahvaljujući visokokvalitetnom mikrofonu.

Conclusion

Mad Catz introduced the model designed to be used on the gaming tournaments providing superior audio isolation while high quality of headphones and microphone makes it possible to perfectly delve into what is happening on the screen, while the communication with team members is at the highest level thanks to high-quality microphone.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 155€

gigatronshop.com