Logitech Z533 zvučni sistem koji će ispuniti vašu sobu snažnim, bogatim zvukom

Logitech Z533 jeste zvučni sistem ukupne snage 120W koji će vašu sobu ispuniti zvukom dizajniran kako za igre, filmove tako i muziku.

Logitech Z533

Ovaj zvučni sistem se sastoji od dva 2.5 inčna satelita punog spektra sa faznim prekidačem odnosno RMS napajanjem snage 60W.

Logitech Z533

Zvučni sistem karakteriše bogat, dinamički bas sa subwooferom postavljenim napred tako da možete osetiti svaki takt muzičkih sadržaja. Sistem omogućava da povežete do tri uređaja istovremeno.

Logitech Z533

Možete da ga koristite kao PC zvučnik, možete da povežete tablet, smart telefone, igračku konzolu ili TV preko 3.5mm priključka.

Kontrole ovog sistema su vrlo dostupne za optimalni doživljaj upravljanja zvučnim sadržajima. Žični kontrolni sistem je dostupan za lako kontrolisanje snage, jačine zvuka i basa.

Za slušanje muzike u privatnosti, možete povezati ovaj zvučni sistem i sa slušalicama i uživati u sadržajima bez ometanja.

Specifikacije:

  • Sistemski zahtevi: uređaj sa 3.5mm ili RCA priključkom

Dimenzije:

  • Satelit: 170 x 100 x 85mm
  • Subwoofer: 265 x 255 x 195mm
  • Kontrolni pad: 55 x 72 x 72 mm

Zaključak

Odličan zvučni sistem koji se sastoji od sva satelita i subwoofera koji može da se poveže sa svakim uređajem koji je opremljen 3.5mm ili RCA priključkom i da vašu sobu ispuni bogatim zvukom, snažnim basom. Pristupačne kontrole omogućavaju da podesite zvučnik vašim potrebama.

Conclusion

This excellent sound system includes two satellites and a subwoofer that can be connected to any device equipped with a 3.5mm or RCA connector and to fill a room with rich sound and powerful bass. Affordable controls allow you to adjust the speaker according to your needs.

Zahvaljujemo se:

Predstavništvo Logitech za Srbiju, PR NulaOsam d.o.o logitech.rs