Logitech Spotlight prezenter - revolucija u prezentacijama

Logitech je najavio revoluciju prezentacija uz novi izum – prezenter Logitech Spotlight. Umesto klasičnog prezentera s laserskim pokazivačem u prošlosti, Spotlight je osmišljen da vam pomogne da postanete predavač sa više samopouzdanja. Spotlight je napredan alat koji je više od laserskog pokazivača i omogućava vam da označite i uvećate sadržaj na ekranu kako biste mogli da naglasite ono bitno.

Logitech Spotlight

„Prezentacije izazivaju nelagodu, rekao je Marcel Stolk, viši potpredsednik za kreativnost i produktivnost u Logitechu. „Za većinu, glavni kamen spoticanja je nedostatak samopouzdanja – postajemo nervozni. Spotlight je lakši za korišćenje i, što je najvažnije, pruža nove načine da uključite publiku u svoje predavanje nego s teško uočljivim laserom.

Logitech Spotlight

Spotlight je novi standard u kontroli prezentacije. Omogućava vam bez napora kretanje kroz slajdove i interakciju sa sadržajem na udaljenosti do 30 metara. Uz napredni sistem pokazivanja možete istaći i uvećati tačke na svom slajdu u visokoj rezoluciji kako bi publika ostala fokusirana tokom vašeg izlaganja. Spotlight ima taster za reprodukciju videa i linkova, a za razliku od lasera, pokazivač i označeni delovi vidljivi su prisutnoj publici kao i onoj uključenoj u video konferenciju.

Logitech Spotlight

Spotlight uparite s moćnom aplikacijom kako biste se na vreme pripremili za prezentaciju. U aplikaciji možete odabrati način pokazivanja, postaviti vremenska upozorenja vibracijom ili aktivirati više naprednih funkcija poput kontrole glasnoće. Što je najvažnije, aplikacija će se sama ažurirati vremenom tako da ćete sa Spotlightom uvek imati pristup najnovijim funkcijama u prezentaciji.

Logitech Spotlight

„Znamo koliko je važna pouzdana tehnologija kako bi se govornici osećali sigurno na pozornici, rekla je Lisa Choi Owens, direktorka za globalna partnerstva na TED-u. „Korišćenje tehnologije poput Logitech Spotlighta omogućava našim govornicima da se usredsrede na svoja izlaganja i isporuče ideje vredne širenja.

Logitech Spotlight

Logitech Spotlight se, takođe, trenutno povezuje putem USB prijemnika ili Bluetooth Smart tehnologije. To je plug-and- play opcija na većini uređaja i kompatibilan je sa svim popularnim aplikacijama za prezentiranje. Osim toga, dolazi s pametnim punjenjem – jedan minut punjenja daje tri sata korištenja – tako da nikada nećete biti nespremni.

Logitech i TED planiraju da pokrenu svetsku potragu za ambicioznim komunikatorima koji će biti pozvani da učestvuju u ekskluzivnom događaju Spotlight Presentation Academy u TED teatru u Njujorku. Naoružani Spotlightom polaznici će imati priliku da rade sa stručnjacima kako bi poboljšali svoje prezentacijske veštine.

Dostupnost

Logitech Spotlight prezenter dostupan je od danas na Logitech i Apple internet stranicama po preporučenoj ceni od 135 evra, a u martu će biti dostupan u maloprodaji širom sveta.