LIGHTSYNC Powered Mechanical Gaming Keyboard

Logitech G513 preuzima Logitech-ov nagrađivani dizajn tastatura i ide korak dalje sa RGB osvetljenjem i LIGHTSYNC podrškom. Tastatura nudi izbor između dva Logitech G ekskluzivna Romer-G mehanička prekidača, Romer-G Tactile i Romer-G Linear. Romer- G Tactile pruža taktilnu povratnu informaciju za igrače koji vole direktan fidbek, dok Romer-G Linear ne pruža nikakv otpor.

Svi Romer G tasteri su brzi i tihi, prilagođeni za takmičenje, sa jasnim osvetljenjem, pouzdaniji i izdržljiviji od standardnih mehaničkih prekidača. Prekidači reaguju do 25 posto brže od vodećeg konkurenta na rastojanju od 1,5 mm, u kombinaciji sa minimalnim pritiskom od 45g, kako bi se obezbedio skoro trenutni odziv.

Logitech G513

Kućište Logitech G513 tastature je napravljeno od aluminijumske legure 5052 koja se koristi u vazduhoplovnoj industriji, vrhunskog je dizajna i izdržljivosti. Tu su i integrisani USB dodatni port i opcioni oslonac za dlanove za udobnost tokom dugog igranja.

Logitech G513

Dostupnost i cena

Očekuje se da će Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard biti dostupni u maloprodaji početkom aprila 2018. godine po preporučenim maloprodajnim cenama od 22299,00 din respektivno.

Logitech G513

Tastatura je dostupna u dve boje, Carbon koji je dostupan širom sveta i Silver (samo Romer-G Tactile) na odabranim tržištima. Za više informacija, posetite veb stranicu, blog, ili se povežite sa nama LogitechG.