Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 sa ugrađenim projektorom i 2GB sistemske memorije

Na naše tržište stigao je jedinstveni tablet uređaj – Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 model sa integrisanim projektorom koji omogućava projektovanje sadržaja koji se nalaze na samom tabletu u vidu slike dijagonale 70 inča, transformišući vašu mračnu sobu u kućni bioskop.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Vizuelni efekti kao na velikom platnu zahtevaju i zvuk kao na velikom platnu. To je upravo ono što ćete dobiti uz Yoga Tab 3 Pro 10. U prednji soundbar zvučnik smeštena su 4 premium JBL zvučnika, a Dolby Atmos audio poboljšanje pruža izuzetno – i snažno – iskustvo 3D okružujućeg zvuka.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

QHD rezolucija na modelu Yoga Tab 3 Pro 10 savršena je za intenzivno igranje igara i surfovanje internetom. Zadivljujući ekran izgleda sjajno iz svakog ugla i pod bilo kojim ambijentalnim osvetljenjem. Igre su jasne, a video zapisi jednostavno prelepi za gledanje.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Yoga Inovativni dizajn tableta Tab 3 sadrži cilindar za bateriju i postolje sa bočne strane uređaja, čime se pomera centar gravitacije i otvaraju se mogućnosti za više režima korišćenja: Uspravno, pod nagibom, na postolju i okačen. To znači da postoje četiri različita načina za uživanje u medijskom sadržaju, igrama i još puno toga.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Specifikacije:

  • Proizvođač: Lenovo
  • Model: Yoga Tab 3 Pro 10
  • Procesor: Intel Atom x5-Z8500
  • Operativni sistem: Android 5.1
  • Zvuk: Četiri prednja JBL zvučnika
  • RAM memorija: 2GB LPDDR3
  • Memorija za skladištenje podataka: 16 il i32GB
  • Baterija: 10200mAh

Zaključak

Lenovo je predstavio inovativni tablet računar koji poseduje jedinstvenu karakteristiku projektora koji može da reprodukuje sadržaje dijagonale 70 inča. Ovaj tablet opremljen vrhunskim ekranom može da se koristi na različite načine a 2GB sistemske memorije, Android 5.1 operativni sistem i snažna baterija čine ovaj tablet odličnom ponudom.

Conclusion

Lenovo presented an innovative tablet with a unique projector feature that allows playing the contents of up to 70 inches diagonal. This tablet is equipped with high quality screen and can be used in different ways while 2GB of RAM, Android 5.1 operating system and a powerful battery make it an excellent offer.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (feb 2016): oko 560€

a-maze.co.rs