Cooler Master
Storm MasterKeys Pro S SGK-6030-KKCM1-US
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Cooler Master
  Model Storm MasterKeys Pro S SGK-6030-KKCM1-US
 Tastatura Tip Klasična
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
Vlada011
ip adresa: 79.101.. - vreme: 08-Jul-2017 09:07:33 - #203290

COOLERMASTER Masterkeys S PBT TKL kosta samo 80$ na Newegg. To vam je tastatura, ovo su RGB sprdacine, sada su krenuli i da kace na maticne ploce, nisam mogao da nadjem sliku Rampage VI Extreme bez RGB da dobijem pravi utisak kakva je maticna zaista. Ludilo, trziste je poludelo sa tim svetlima, neka ih na kurac svoj nakace da svetli u mraku i menja boje. Ako hocete best of best PBT onda morate Deck Francium Pro ili Hassium Pro oni jedini na trzistu imaju laser etched backlight keycaps. To je jako tesko izvesti i zato se koristi doubleshot printing jer je jako tesko izvesti laser etched na backlight tasterima. Ali ja sam platio 200$ tastaturu, tacno, okruglo. To je najskuplji i najizdrzivljivi tasteri kombinovani sa najskupljom najizdrzljivijom metodom graviranja fontova. Niko drugi nije iskombinovao to na PBT Backlight tastaturi za gamere. I takodje ima ARM procesor za samostalno programiranje LED svetla kako ce i koji i kada da svetle, sami napisete svoju semu i imate unique. Bez ikakvog softwara, RGB, bilo cega. Pomocu script. Neki stave taj procesor a onda ga i ne iskoriste u potpunosti.

 

100
Vlada011
ip adresa: 79.101.. - vreme: 08-Jul-2017 08:07:46 - #203288

Ljudi ne kupujte ova RGB govna. COOLERMASTER je izbacio izdrzljivu i ljudsku tastaturu sa PBT keycaps, U pitanju je tastatura bez svetla sa standardnim 1.5mm PTB keycaps. Normalnu verziju i TKL. Ja kada kucam na mojoj PBT tastaturi svaki put pomislim koliko sam srecan sto nema ABS mehanicku tastaturu. Filing je kompletno drugacji. Sve dobre stare tastature su imale PBT keycaps.

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan