Cooler Master
Storm MasterKeys Pro L SGK-6020-KKCR1-US
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Cooler Master
  Model Storm MasterKeys Pro L SGK-6020-KKCR1-US
 Tastatura Tip Klasična
  Priključak USB
  Prenos Žični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 15-Apr-2016 07:04:11 - #197702

Pred nama je jedna od možda najboljih tastatura na svetu – Cooler Master Storm MasterKeys Pro L. Reč je o tastaturi sa pozadinskim osvetljenjem koju će igrači prosto obožavati zbog njenog živopisnog izgleda, ali i zbog njenog kvaliteta.

Cooler Master Storm MasterKeys Pro L

Tastatura poseduje Cherry MX mehaničke prekidače najvišeg kvaliteta koji se ugrađuju samo u vrhunske tastature, dok LED osvetljenje može da se podesi u čak 16.7 miliona nijansi. Tastaturu prati bogat softver koji nudi mnoštvo opcija kustomizacije kao i minimalisitčki dizajn.

Cooler Master Storm MasterKeys Pro L

Dizajneri kompanije su složili velike napore da kreiraju tastaturu efektivnog dizajna sa superiornim prekidačima i najsvetlijim mogućim LED osvetljenjem. Tastatura koristi ARM Cortex M3 procesor koji radi na 72MHz pri čemu je ovaj procesor zaslužan za mogućnost promene podešavanja tastature u hodu. Tastatura donosi podršku za brojne profile i makroe, a tu je i sistem koji donosi indikator statusa tastature tako da uvek imate uvid u to kako je vaša tastatura podešena.

Cooler Master Storm MasterKeys Pro L

Specifikacije:

  • Proizvođač: Cooler Master
  • Model: Storm MasterKeys Pro L
  • Tip: Klasična
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični

Cooler Master Storm MasterKeys Pro L

Zaključak

Reč je svakako o jednoj od najboljih tastatura na tržištu koja je dostupna - MasterKeys L modelu kompanije Cooler Master. Ova tastatura poseduje RGB osvetljenje u 16.7 miliona boja i opremljena je Cherry MX prekidačima koji nude savršenu preciznost i tačnost. Ugrađeni ARM Cortex M3 procesor obezbeđuje promenu makroa u hodu što doprinosi brzini tastature.

Conclusion

Cooler Master MasterKeys L is one of the best keyboards currently available on the market. This model offers RGB lighting of up to 16.7 million colors and is equipped with Cherry MX switches for impressive precision. Built-in ARM Cortex M3 processor provides a change of macros on the fly, which contributes to the speed of the keyboard.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 225€

gigatronshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan