Creative
Sound Blaster X H5 70GH031000000
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Creative
  Model Sound Blaster X H5 70GH031000000
 Osnovno Tip Slušalice sa mikrofonom
  Povezivanje Žično
  Priključak 3.5mm
 Zvučnik Frequency response 20Hz-20kHz
  Input impedance 32
  Sensitivity 118
 Mikrofon Frequency response 100Hz-15kHz
  Sensitivity -40
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 09-Feb-2016 08:02:11 - #196438

Creative je predstavio svoje nove igračke slušalice, model Sound BlasterX H5 koje karakteriše komfor nošenja zahvaljujući svakom elementu dizajna koji je urađen tako da korisnicima bude udobno.

Creative Sound BlasterX H5

Slušalice su napravljene od ojačanog čelika i aluminijuma kada je reč o okviru što dodatno unapređuje njihovu izdržljivost i trajnost. Dizajn slušalica je ergonomski testiran tako da garantuje komfor čak i prilikom dugih partija ili slušanja muzike.

Creative Sound BlasterX H5

Svoje igre ćete čuti onako kako su njihovi dizajneri zamislili da čujete efekte i događaje. Slušalice su opremljene velikim 50mm FullSpecturm drajverima koji obezbeđuju vrhunski zvuk. Sertifikovane na 118dB/mW, SoundBlasterX H5 slušalice su među najglasnijim igračkim slušalicama svoje klase.

Creative Sound BlasterX H5

Mikrofon koji se može odvojiti sa tehnologijom izolovanja šumova filtrira ambijentalne zvukove tako da oni koji treba da čuju šta kažete će biti u mogućnosti da vas savršeno jasno čuju u svakom okruženju.

Creative Sound BlasterX H5

Specifikacije:

  • Proizvođač: Creative
  • Model: Sound BlasterX H5
  • Tip: Slušalice sa mikrofonom
  • Povezivanje: žično
  • Priključak: 3.5mm
  • Frekventni odziv: 20hZ do 20kHz
  • Ulazna impedansa: 32
  • Osetljivost: 119

Zaključak

Vrlo dobre slušalice kompanije Creative, deo SoundBlasterX opsega. Kao osnova korišćen je nerđajući čelik uz dodatak aluminijuma što osigurava izdržljivost ovog rešenja. Sa druge strane 50mm FullSpectrum drajveri obezbeđuju vrhunski kvalitet zvuka dok mikrofon sa filterima osigurava da će vas sagovornici čuti kristalno jasno čak i u bučnim okruženjima.

Conclusion

This is a very good Creative SoundBlasterX headphone model. Stainless steel with the addition of aluminum which ensures the durability of this solution is used as a base. On the other hand, 50mm FullSpectrum drivers provide superior sound quality while the microphone with filters ensures that your interlocutors will always hear you, even in noisy environments.

Zahvaljujemo se:

ComputerLand, Ruzveltova 1 lok. 7, 011/3370526

Preporučena maloprodajna cena (feb 2016): oko 180€

pyramid.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan