Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Speed-Link
  Model Xilu SL-890011-GY
 Snaga Ukupno RMS 2.3
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 11-Aug-2016 08:08:37 - #199902

SpeedLink Xilu je Bluetooth omogućeni mini kockasti portabl zvučnik inteligentnog dizajna i male zapremine koji obezbeđuje za svoje dimenzije vrhunski kvalitet zvuka. Njegove kompaktne dimenzije čine ga lakim za transport pa možete da ga nosite sa sobom gde god želite.

SpeedLink Xilu Plus, njegova Bluetooth konketivnost i integrisana punjiva baterija čine ga više nego zgodnim za različite primene bez obzira da li idete na izlet u prirodu il jednostavno želite da slušate muziku dok čitate knjigu u svojoj sobi.

Ovaj zvučnik možete da koristite da slušate muziku bilo sa vašeg telefona, tableta ili personalnog računara potpuno bežičnim putem. Integrisani mikrofon omogućava da ga koristite kao kompaktni hands free zvučnik za maksimalnu pogodnost kada želite da vodite telefonske pozive.

Specifikacije:

  • Proizvođač: SpeedLink
  • Model: Xilu
  • Konektivnost: bežična, Bluetooth 2.1+EDR
  • Izlazna snaga 2.3W
  • Opseg: do 10m

Zaključak

SpeedLink Xilu je kompaktni Bluetooth omogućeni zvučnik koji vam obezbeđuje odličan zvuk i ugrađeni mikrofon u kompaktnoj formi. Možete da ga koristite za slušanje muzike i telefonske razgovore ma gde se nalazili. Ugrađena baterija i opseg korišćenja do 10m od uređaja su njegove prednosti i čine ga vrednim delom dodatne opreme za svakodnevnu upotrebu.

Conclusion

SpeedLink Xilu is a compact Bluetooth enabled speaker that provides excellent sound and a built-in microphone in a compact form. You can use it to listen to music or making phone conversations wherever you are. The built-in battery and the scope of use of up to 10m from the device are its main advantages making it a valuable part of accessories for everyday usage.

Zahvaljujemo se:

Desk, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 15€

desk.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan