Bose
Soundtouch 20-II Wi-Fi
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Bose
  Model Soundtouch 20-II Wi-Fi
 Ostalo Daljinski Bežični
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 18-Mar-2016 07:03:07 - #197175

Od strane kompanije Bose stiže nam SoundTouch 20 bežični muzički sistem koji predstavlja sjajan način da kroz svoj dom šaljete muziku bežičnim putem. On se povezuje direktno sa vašom kućnom WiFi mrežom tako da nema komplikovane opreme koju morate da povezujete.

Bose SoundTouch 20

Čak možete da reprodukujete svoju omiljenu muziku trenutno. Dovoljno je da pritisnete jedan od šest prethodno podešenih preseta na zvučnicima ili daljinskom upravljaču i muzika počinje da se reprodukuje trenutno.

Bose SoundTouch 20

Bose Sound Touch bežični zvučni sistem možete da postavite bilo gde u svom domu i da uživate u čistom zvuku koji ispunjava prostoriju. SoundTouch 20 sistem je deo kompletne linije bežičnih zvučnika i sistema za svaku prostoriju vašeg doma. Zvučni sistem omogućava da bez ikakve muke vršite striming miliona numera koje su dostupne preko servisa za muzički striming kao što su Pandora, Spotify ili drugi.

Bose SoundTouch 20

Specifikacije:

  • Proizvođač: Bose
  • Model: SoundTouch 20-II WiFi
  • Dodatno: ugrađeni Bluetooth i WiFi, OLED ekran,
  • Ulazi/izlazi: Aux, Ethernet, USB

Zaključak

Savršeno rešenje za korisnike koji ne žele kablove u svom domu obzirom da se Bose SoundTouch sistem povezuje sa vašom WiFi mrežom i obezbeđuje zvuk koji može da ispuni svaku prostoriju vašeg doma, a posebna prednost ovog modela je što može da vrši striming sadržaja sa specijalizovanih servisa kao što su Pandora ili Spotify.

Conclusion

The perfect solution for users who do not want cables in their homes due to the fact that Bose SoundTouch system connects to the WiFi network and provides sound that can fill every room, while the special advantage of the model is the fact it can perform content streaming from the specialized services such as Pandora or Spotify.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 430€

gigatronshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan