Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač In Win
  Model 805C
 Forma Format Midi-Tower
  Kompatibilnost ATX
microATX
miniITX
 Povezivanje Internih 3.5" 2
  Eksternih 5.25" 2
  Frontalni priključci Audio
USB
USB 3.0
  Ventilatori 1
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 10-Jun-2016 07:06:36 - #198783

In Win 805 ATX kućište je dizajnirano da obezbedi savršen vizuelni doživljaj dok računar radi. Vizuelna perspektiva kućišta koja pokriva 270 stepeni omogućava da uživate u dinamičkim vizuelnim i igračkim prezentacijama. Kućište je izrađeno od visokokvalitetnog aluminijuma sa anodizovanim linijama na gornjem i prednjem I/O panelu.

In Win 805

Obe bočne strane kućišta su urađene od 3mm debelog kaljenog stakla koje nudi ne samo odličnu zaštitu već vam pruža i priliku da uživate u radu hardvera ali i pokazivanju drugima. Dva opciona ventilatora mogu da se postave sa donje strane pomeranjem HDD fioka napred da bi se obezbedio bolji protok vazduha i osiguralo maksimalno rasipanje toplote.

In Win 805

U okviru ovog kućišta moguće je implementirati dva hladnjaka (prednji i zadnji) za kreiranje ultimativnog tečnog rashladnog sistema za najbolje performanse hlađena termalna rešenja kao i brzo rasipanje toplote.

In Win 805

Specifikacije:

  • Proizvođač: In Win
  • Model: 805
  • Format: Mid tower
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, mini ITX
  • Frontalni priključci: Audio, USB, USB 3.0
  • Ventilatori: 1

In Win 805

Zaključak

In Win 805 je vrhunsko kućište izrađeno od aluminijuma sa bočnim panelima od kaljenog stakla debljine 3mm koji pružaju uvid u rad hardvera. Kućište istovremeno nudi mogućnost implementiranja hladnjaka za hlađenje tečnošću čime se otvaraju nove mogućnosti za overklokere.

Conclusion

In Win 805 is a superior case made of aluminum with side panels made of 3 mm tempered glass providing users with insight into the hardware. The case offers the possibility of implementing the liquid cooling system thus creating new opportunities for overclockers.

Zahvaljujemo se:

Baito računari, Antifašističke Borbe 37 Novi Beograd, 011/26024 30

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 190€

baito.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan