Thermaltake
Versa N23 CA-1E2-00M1WN-00
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Thermaltake
  Model Versa N23 CA-1E2-00M1WN-00
 Forma Format Midi-Tower
  Kompatibilnost miniATX
 Povezivanje Internih 3.5" 3
  Eksternih 5.25" 2
  Frontalni priključci Audio
USB
USB 3.0
  Ventilatori 1
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 19-May-2016 07:05:07 - #198314

Novo mid tower kućište Versa linije kompanije Thermaltake - Versa N23 je dizajnirano za igrače koji žele da ugrade najnovije igrače komponente nudeći ne samo stil i personalnost već i očekivanu kombinaciju hlađenja, performansi, mnogostranosti i prilagodljivosti svakoj konfiguraciji sa ciljem osiguravanja istinskog uživanja u igrama.

Thermaltake Versa N23

Dizajnirano za igrače ovo kućište u crnoj boji je opremljeno prednjim panelom sa crnom rešetkom. Sa druge strane kućište je opremljeno providnim bočnim prozorom za direktni uvid u komponente unutrašnjeg sistema. Inovativni dizajn kaveza za hard diskove omogućava implementaciju drajvova bez upotrebe alata.

Thermaltake Versa N23

Prednji gornji panel karakteriše jedan USB 3.0 port zajedno sa dva standardna USB 2.0 porta kao i HD mikrofonom za priključak za slušalice koji garantuje direktan pristup kada je to neophodno. Ovo kućište je opremljeno sa jednim ventilatorom prečnika 120mm sa zadnje strane kao i dva opciona prednja ventilatora istog prečnika koji se mogu postaviti sa prednje strane.

Thermaltake Versa N23

Specifikacije:

  • Proizvođač: Thermaltake
  • Model: Versa N23
  • Format: Mid-Tower
  • Kompatibilnost: MiniATX
  • Povezivanje: internih 3.5 drajvova: 3
  • Frontalni priključci: Audio, USB, USB 30

Thermaltake Versa N23

Zaključak

Versa N23 kućište je dizajnirano za igrače koji koriste najnovije komponente i karakteriše ga moderan dizajn sa mnogobrojnim opcijama hlađenja kao i bočnim panelom od stakla koji omogućava uvid u unutrašnjost kućišta i komponente. Dostupan je jedan 120mm ventilator pozadi kao i po dva opciona ventilatora pozadi i gore.

Conclusion

Versa N23 case is designed for gamers who use the latest components and features; it is characterized by modern design with plenty of cooling options and the side glass panel that allows insight into the case and components. One 120mm rear fan and two optional fans at the top and at the back are available.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 50€

a-maze.co.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan