Cooler Master
Silencio 452 SIL-452-KKN1
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Cooler Master
  Model Silencio 452 SIL-452-KKN1
 Forma Kompatibilnost microATX
ATX
 Povezivanje Internih 3.5" 6
  Eksternih 5.25" 2
  Internih 2.5" 2
  Frontalni priključci USB 3.0
Audio
  Ventilatori 2kom.
 Opcije Ostalo Čitač kartica
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
Salence
ip adresa: 130.18.. - vreme: 06-Dec-2016 10:12:21 - #201223
    • ZA: Ima kakvu takvu zvučnu izolaciju, prostrano je, front panel priključci, ima print taster za uključivanje i restart, a ne običan drndavi na feder. Thumbscrews je takođe plus. Prednji filter, filter za PSU. Uglavnom crni kablovi. Vrata na prednjoj masci.
    • PROTIV: Kvalitet izrade je onako, mada opet za ove pare je valjda ok. Filter za napajanje je obična plastična mala mrežica bez rama koju morate nekako izvući radi čišćenja. Prednji filter je limena ploča sa rupicama i pokriva isključivo samo ventilatore sa vodenog hlađenja, u suprotnom vuku prašinu kroz rupice sa strane na prednjoj plastici. Ceo taj prednji deo za montažu vodenog hlađenja je jako loše osmišljen, nije totalna katastrofa i mogu da se stave hlađenja razna ali montaža i pozicije koje su ponuđene su malo bezveze. Pogotovo imajući u vidu da unutar kućišta nema mnogo pozicija za 2.5 inčne i 3.5 inčne diskove, a da ne stoje direktno pored i ispred radijatora. Ima mesta za kabliranje ali baš onako knap.

Ako nađete Fractal Define neku verziju blizu ove cene, bolje to jedno deset puta od bilo kog Silencia. Mada nećete mnogo pogrešiti ako uzmete ovo ali budite spremni na kompromise.


100
ivanž
ip adresa: 91.148.. - vreme: 31-Aug-2014 23:08:32 - #120969

Imam ovo kućište nekoliko meseci, odlično je. Sve stranice su tapacirane nekom penom protiv buke, enterijer je odlično dizajniran, ima solidan cable management, možda sa zadnje strane ploče fali 1cm da se lakše spakuju kablovi. Ima mogučnost da se montira 240mm radijator, ko hoće vodeno hlađenje u fulu. Dobija se 2x 120mm silent fan, mislim da se vrte na 600 ili 800 rpm, svakako ne čuju se. Još jedna mana, ovo što sam napisao, imam 3.5" card reader, nema gde da se montira. Inače kućište ima filtere za prašinu preko cele prednje strane i odozdo kod napajanja. Sve u svemu, prezadovoljan sam. +:kvalitet, dizajn, filteri, tišina -:nema 3.5" front plate

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan