Cooler Master
Maker 5 MCZ-005M-KWN00
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Cooler Master
  Model Maker 5 MCZ-005M-KWN00
 Forma Kompatibilnost ATX
microATX
miniITX
 Povezivanje Internih 3.5" 5
  Eksternih 5.25" 2
  Internih 2.5" 2+5
  Frontalni priključci Audio
USB
USB 3.0
  Ventilatori 3
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
NastyB
ip adresa: 178.14.. - vreme: 17-Jul-2018 23:07:00 - #206164

2 meseca sam preturao po YouTube raznorazna kućišta, ali nijedno nije bilo ni blizu ovoga. Da je skupo ili precenjeno - možda, ALI... Kabliranje rešeno fantastično, čak sa 4 diska i DVD rezačem nema haosa sa kablovima. Kada se pogleda kroz "prozor", tek kabl za napajanje grafičke viri više od 2 cm. Moj doskora najveći problem čišćenja prašine se rešava neopisivo lagano - svi filteri su, bukvalno, namagnetisani na kućište, a njihovo skidanje i čišćenje je prava dečja igra. Prostora unutra koliko hoćeš i sve može da se izbaci/pomeri do određene mere. Stranice kućišta se pomeraju, nameštaju i zašrafljuju tako lako da je to gotovo smešno kad pomislim na kućišta koja se prikačuju zasebnim šrafovima. Jednostavno, ogoliti ga do samog lima je neopisivo lako, a opet je dovoljno čvrsto i robusno. Koliko vidim po snimcima, mnogima smeta što je osvetljenje crveno umesto RGB, štaviše, dodao sam dva crvena AIGO ventilatora i uključujem osvetljenje samo kad bratić dođe da se igra. Jednostavno, kućište je gotovo vrhunac dizajna - svaka "rupa" je tačno tamo gde treba da bude, prostora kao od šale da ubaciš 2x280 vodena hlađenja pored svih ventilatora i da ne smeta ni trenutka. Gotovo perfektno, zaista ne mogu da nađem nijednu zamerku. A tek što se uz njega dobija i metalna kutijica za šrafove sa magnetom...


100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 14-Jun-2016 07:06:09 - #198842

Kompanija Cooler Master je kreirala kućište iza čijeg dizajna se krije želja kompanije da kupci imaju maksimalnu kontrolu nad tim kako kućište izgleda i kako funkcioniše. FreeForm modularni sistem MasterCase kućišta omogućava da prilagodite strukturu eksterijera kao i estetiku preko opsega rezervnih panela i vratanca.

Cooler Master Maker 5

Eksterna modularnost omogućava lako proširenje kućišta. MasterCase Maker 5 kućište otkriva moderan a opet jednostavan stil sa opcijama prilagođenja kao što su magnetni gornji poklopac sa pločom, prednja vrata kao i osvetljeni I/O panel.

Cooler Master Maker 5

Možete da podešavate po visini ili pak da u potpunosti uklonite kavez sa drajvovima za do sada neviđenu fleksibilnost bez modifikovanja interne strukture. Kućište nudi opcije ugradnje i instaliranje tri napred postavljena ventilatora prečnika 140mm kao i jednog hladnjaka prečnika 280mm za hlađenje tečnošću.

Cooler Master Maker 5

Specifikacije:

  • Proizvođač: Cooler Master
  • Model: Maker 5 MCZ
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, miniITX
  • Frontalni priključci: Audio, USB, USB 3.0
  • Ventilatori: 3

Cooler Master Maker 5

Zaključak

Cooler Master Maker 5 model je dizajniran sa modularnosti na umu pa korisnici mogu da prilagode izgled svog kućišta kako kada je reč o spoljašnjosti tako i o unutrašnjosti. Ovo kućište nudi različite dodatke za bočne panele, mogućnost izbacivanja kaveza sa drajvom ili ugradnju hladnjaka za hlađenje tečnošću.

Conclusion

Cooler Master Maker 5 is completely modular model so users can customize the look of the case when it comes to the exterior and the interior. This case offers a variety of accessories for the side panels, as the possibilities to remove drive cage or to install a cooler with cooling fluid.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 250€

a-maze.co.rs

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan