Kreativni direktor čuvenog Pixar studija na Voxxed danima u Beogradu!

Voxxed Days Belgrade konferencija i ove godine od 28. do 30. septembra za cilj ima da regionu predstavi svetske ‘goruće’ IT teme. Pored čak tri paralelne trake rezervisane za raznovrsne tehnološke aktuelnosti, više od 800 učesnika imaće priliku da u okviru biznis segmenta sluša o IT trendovima i preporukama za povećanje inovativnosti od najvećih imena današnjice poput Antoni Kristova, globalnog kreativnog direktora čuvenog Pixar studija!

Pored Kristova, između ostalog poznatog i kao art direktora crtanog filma WALL•E, koji će govoriti o inovativnim načinima da se u korporativnim okvirima oslobodi kreativnost, prisutni na beogradskoj Voxxed Days konferenciji moći će da zahvaljujući Karolini Lewandowskoj zavire i u korporativnu kulturu njene kompanije Google i čuju savete za unapređivanje, dok će Elvin Guri iz kompanije Empower Capital objasniti koje su sve veštine preduslovi za uspešnu inovaciju.

Voxxed dane u Beogradu otvoriće čuveni Scott Amyx – jedan od 10 najboljih svetskih predavača u 2015. godini i dobitnik Cloud&DevOps nagrade za 2016, nakon koga će se u naredna tri dana učesnicima obratiti preko 90 svetski priznatih IT stručnjaka iz kompanija poput Amazona, Pivotala, IBM-a, RadHat-a, JetBrains-a, Yammer-a, Atlassian-a i mnogih drugih. Svi zainteresovani da se povežu sa novim ljudima koji pomeraju granice u svojim sredinama, kao i da se upoznaju sa najnovijim svetskim IT trendovima, o Voxxed Days događaju mogu detaljnije saznati na sajtu konferencije.