Kompanija Philips proširuje svoje S7 i V7 linije monitora

Beograd, 19. maj, 2017. - MMD, vodeća tehnološka kompanija i licencirani partner Philips monitora, proširuje svoje S7 i V7 linije monitora. Ove linije donose sjajne slike u kancelarije ali i kućnim korisnicima koji traže monitore za bolju produktivnost po pristupačnim cenama. V7 i S7 linije dolaze sa vrhunskim karakteristikama za još kvalitetniju produktivnost rada. Kompletna linija S7 sastojaće se od 3 varijacije veličine 21,5-inča i 3 varijacije veličine 23,8-inča, dok linija V7 pruža još veći spektar, sa 2 varijacije veličine 21,5-inča, 4 veličine 23,8-inča i 4 veličine od 27-inča. Osim sjajnih karakteristik, obe linije monitora opremljene su i tehnologijama usmerenim na zaštitu očiju tokom dužeg korišćenja.

Philips

Kvalitet, karakteristike i izdržljivost

S7 i V7 linije Philips monitora nude snažne monitore sa kombinacijom bitnih karakteristika i mogućnostima povezivanja, a koji su jednostavni za korišćenje. Monitori olakšavaju vreme provedeno za ekranom, pospešuju produktivnost i cenovno su prilagođeni kako kućnim tako i poslovnim korisnicima u javnim i privatnim sektorima, od call centara do škola i biblioteka, javnih i privatnih kancelarija.

Philips

Najnoviji modeli u obe linije imaju tanki okvir na tri strane i čvrsto postolje i tako stvaraju čisti, minimalistički izgled zauzimaju mnogo manje prostora na radnoj površini. Osim što dobro izgleda, besprekoran dizajn idealan je i za aplikacije za koje je potrebno postaviti dva ekrana jedno do drugog. Taj spoj između dva monitora je jedva primetan, što stvara utisak da postoji samo jedan veliki monitor što omogućava bolju uporedbu i produktivnost. Uz Full HD rezoluciju i široki ugao gledanja IPS tehnologije, ploče u obe linije monitora omogućavaju jasno gledanje, čak i kad se monitor gleda iz svih uglova.

Philips

Pozicioniranje monitora prilagodljivo je za maksimalnu udobnost korisnika: baza S7 linije omogućava podešavanje visine, okretanje i naginjanje, dok monitori V linije imju samo opciju naginjanja.

Karakteristike za bolju efikasnost i dobrobit korisnika

S7 linije i V7 linije monitora dizajnirane su kako bi se nosile sa dugotrajnom upotrebom sa pravim karakteristikama koje pomažu korisnicima da budu produktivniji koliko god je potrebno. Artem Khomenko, product manager za Philips monitors Europe u MMD-u je rekao: „Novi monitori su dizajnirani sa mnoštvom istaknutih karakteristika kako bi duge sate provedene ispred ekrana učinili što produktivnijim.

Philips

Svi monitori S7 linije imaju inovativnu SoftBlue LED tehnologiju ugrađenu u hardveru monitora, koja smanjuje štetne talase plave svetlosti bez ugrožavanja boje ili slike. Monitori V7 linije imaju tehnologiju sličnog učinka - LowBlue svetlosni način rada. LowBlue svetlosni način je za razliku od SoftBlue tehnologije softversko rešenje koje smanjuje štetne talase LED plave svetlosti.

Philips

Ostale karakteristike usmerene na maksimalnu udobnosti korisnika su EasyRead i SmartContrast opcije. EasyRead opcija stvara doživljaj čitanja na papiru za velika dokumenta dok SmartContrast opcija automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvetljenja sa onim što se prikazuje na monitoru. U skladu sa potrebama poslovnih korisnika, monitori S7 linije opremljeni su dodatnim mogućnostima. Ugrađeni stereo zvučnici osiguravaju odličnan zvuk kod npr. videokonferencije, a Flicker-Free tehnologija reguliše osvetljenje i smanjuje efekte treperenja za prijatnije gledanje.