Kompanija Philips na 58. IFA sajmu u Berlinu

Beograd, 17. jul 2018. - I ove godine, MMD, licencirani partner za Philips monitore, potvrđuje svoju prisutnost na 58. izdanju IFA sajma koji će se održati od 31 avgusta do 5. septembra u Berlinu. Tokom izložbe, u dvorani 22, svi posetioci moći će da iskuse širok skup inovacija Philips monitora, uključujući ultra široke i monitore za veću produktivnost, USB-C monitore s docking stnicom za bolju povezanost, ultra tanke i zakrivljene ekrane za poboljšani doživljaj i još mnogo toga.

Philips

Besprekoran dizajn za korisnike: bez okvira, tanak i zakrivljen

Četvorostrani dizajn skoro bez okvira ključna je karakteristika nekoliko najnovijih Philipsovih monitora. Svojim zaista besprekornim izgledom, ovi monitori su izuzetno tanki, širine oko 6,1 mm, dok oni zakrivljeni modeli nude više iskustva korisniku, bilo kod kuće ili na poslu.

Savršen saveznik ljubitelja gejming konzola

Posebno mesto na IFA sajmu biće posvećeno 43 inčnom 4K HDR 1000 Momentum monitoru posebno dizajniranom za igranje na gejming konzolama. Posetioci će imati priliku iskusiti jedinstveni model posvećen gejming konzolama na Philipsovom štandu u dvorani 22. Uz elegantan, velik i brz VA panel u CrystalClear 4K (UHD) rezoluciji, Momentum monitor nudi igračima vrhunski kvalitet slike, brzi vremenski odziv i nisko ulazno kašnjenje za igranje bez zastajkivanja i kidanja slike. Osim toga ovaj model nudi mnoštvo dodatnih karkteristika za poboljšanu udobnost, povezanost i potpuni užitak korišćenja.

Velika slika na ultra širokim monitorima

Nova linija Philipsovih monitora uključuje nekoliko vrlo širokih 32:9 i 32:10 modela. Monitori velikih dimenzija koji će se prikazati na ovogodišnjem IFA sajmu kretaće se u veličinama od 43,4 pa sve do 49 inča, opremljeni s Hello web kamerom. Takva velika površina ekrana omogućuje efikasan multitasking nudeći više informacija na jednom ekranu, istovremeno eliminišući ometanje zbog otvaranja i zatvaranja prozora na ekranu. Ovi novi monitori zameniće potrebu za više monitora za potrebe financijsijskih institucija, berzi i drugih B2B sektora.

Philips

Touch screen i USB docking za profesionalce Tehnologija monitora osetljivog na dodir sadržana je u nizu ovogodišnjih Philips monitora. Philipsovi B2B modeli sa touch screen ekranom koriste kapacitivni touch Pos sistem (P-Cap) i naprednu IP54 zaštitu od kontakta s vodom i prašinom. Ovi monitori takođe omogućuju glatko i lako naginjanje kako bi korisnicima pružili bolju ergonomsku udobnost. Ovi profesionalni monitori biće predstavljeni na IFA sajmu predvođeni s modelima veličine 17 i 21.5 inča.

Ostali nadolazeći poslovni Philips monitori koji će se predstaviti u Berlinu, s veličinama od 31,5 do 34 inča 5K rezolucije, zadovoljavaju potrebe današnjih fleksibilnih radnih okruženja. Ovi novi monitori opremljeni su USB Type-C utorom, a njihov tanak, dvosmerni, reverzibilni priključak - USB Type-C, nudi jednostavno povezivanje putem samo jednog kabla, a korisnicima omogućuje siguran prenos podataka uz najbržu dostupnu brzinu, priključivanje i punjenje pametnih telefona i prenosnih računara kao jednostavno i brzo povezivanje s perifernim uređajima.