Kompanija HTC predstavila HTC Desire 12 i HTC Desire 12+

HTC je danas predstavio dva nova modela HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ koja nude baš ono što želite, po cenama od kojih vas neće boleti glava:

HTC

Nudeći slično iskustvo u dva različita pakovanja, 5,5“ HTC Desire 12 i 6“ HTC Desire 12+ su iznenađujuće tanki i udobni za držanje, iako imaju velike ekrane „od ivice do ivice“, odnosa stranica 18:9. Oba telefona imaju sledeće karakteristike:

HTC

  • Veliki ekran koji je lak za rukovanje. Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite.

HTC

  • Sačuvajte posebne trenutke. Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP, koja poseduje Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu. HTC Desire 12+ čak ima i dvostruku kameru, što vam omogućava da promenite fokus na fotografiji nakon snimanja, kako biste dodali prekrasan, umetnički bokeh efekat.

  • Uvek brine o vama. HTC Sense Companion vam olakšava život uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora.

  • Spoj lepote i vrhunskog stila. Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.