Kingston DCP1000 NVMe PCIe SSD sada dostupan u zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije

18. septembar, 2017 ─ Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, najavila je danas opštu dostupnost (GA) svog DCP1000 NVMe PCIe SSD-a na evropskom tržištu. Kompanija će demonstrirati performanse DCP1000, najbržeg NVMe SSD-a u Half Height Half Lentu PCIe formatu na tržištu, na IBC (International Broadcasting Conference) sajmu 2017, u saradnji sa nekoliko partnera, tako što će ovo solid-state rešenje prikazati u raznim konfiguracijama.

Predstavljanje uključuje ubrzavanje čitavog paketa Adobe Creative Cloud 2017 aplikacija; demonstraciju 4K videa pri 60 FPS-a sa partnerom Bluefish444; prikazivanje profilisanja boja u realnom vremenu na videu rezolucije 4K i većim sa partnerima Eizo i Marquis Technologies, a biće prikazano i nekoliko drugih primena, koje prikazuju najbolje performanse na tržištu kada je brzina obrade podataka u pitanju, bez obzira na to za koju primenu koristite ovaj SSD.

“S ponosom objavljujemo dostupnost DCP1000 na teritoriji Evrope i ponosno prikazujemo mogućnosti našeg NVMe PCIe rešenja stručnjacima iz oblasti medija i zabave na IBC-u ove godine,“ izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Profesionalci iz oblasti proizvodnje digitalnog sadržaja pa sve do stručnjaka za žive prenose oslanjanju se na ultra-brz pristup podacima kako bi postigli svoje ciljeve i ostali konkurentni na već zasićenoj medijskoj sceni, a DCP1000 NVMe SSD rešenje pruža najbrži pristup podacima na tržištu, kao i Kingstonovu nagrađivanu pouzdanost i podršku.”

IBC Kingston prikazi: Performanse podataka za medijske profesionalce

Kingstonovo DCP1000 PCIe NVMe SSD rešenje za brz pristup podacima je dizajnirano tako da ispuni zahteve aplikacija koje intenzivno koriste podatke, što je bitno za sve od filmskih blokbastera sa puno efekata, preko video igrica i strimovanja virtuelne realnosti do živih sportskih prenosa. Kako bi predstavila DCP1000, kompanija Kingston sarađivala je sa vodećim partnerima u industriji sa kojima je napravila demo jedinice koje direktno odgovaraju na zahteve modernih profesionalaca koji rade u sferi emitovanja sadržaja, digitalnih efekata, VR-a, onlajn igranja, infrastrukture telekomunikacija najnovije generacije i ostalih polja u kojima se podrazumeva brzi pristup podacima, sa niskim stepenom latencije. Demonstracije uključuju:

  • Adobe (Štand #7.G27): Svetski lider kada su u pitanju rešenja za medije i digitalni marketing pokazaće sve svoje najnovije aplikacije iz paketa Adobe Creative Cloud 2017 Suite koristeći DCP1000 za maksimalni protok podataka.

  • Bluefish444 (Štand #7.J07): Proizvođač video kartica i mini konvertera za nekompresovani 4K/2K/HD/SD SDI, HDMI & ASI I/O koristiće Kingstonov NVMe SSD za strimovanje nekompresovanog 4K videa.

  • B&H Photo, Video, Pro Audio (Štand #11.A10): Proizvođač foto i video opreme prikazaće profilisanje boja u realnom vremenu uz pomoć DCP1000.

  • Eizo & Marquise Technologies (Štand #7.H03): Proizvođač premijum displeja, Eizo, demonstriraće profilisanje boja u realnom vremenu koristeći aplikacije za post produkciju iz kompanije Marquise Technologies.

  • TVLogic (Štand #10.C27): Proizvođač profesionalne HD video opreme visokih performansi za digitalno emitovanje će demonstrirati profilisanje boja u realnom vremenu uz pomoć softvera iz kompanije Marquise Technologies i Kingston NVMe SSD-a.