Kaspersky Lab drugu godinu za redom osvojio priznanje 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice u kategoriji zaštite krajnjih tačaka

Kompanija Kaspersky Lab i ove godine je osvojila priznanje 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice u kategoriji platformi za zaštitu krajnjih tačaka. Rešenja kompanije Kaspersky Lab ocenjena su visokom ocenom 4,7 od 5, a korisnici su svoje ocene davali od 31. oktobra 2018. godine. Priznanje The Gartner Peer Insights Customer’s Choice zasnovano je na ocenama koje su proizvođačima dali korisnici, kao i na broju korisnika koji su učestvovali u ocenjivanju.

Gartner Peer Insights je platforma za korisnike koja im omogućava da daju svoje mišljenje o proizvodima, kao i da ih ocene u skladu sa svojim iskustvom. Ova platforma je značajna organizacijama koje žele da kupe određeni proizvod, jer zapravo predstavlja transparentan alat koji im pruža sveobuhvatnu procenu rešenja i usluga različitih proizvođača, koja je zasnovana na iskustvima onih koji ta rešenja i usluge već koriste.

Uvidi o procesu kupovine, implementaciji proizvoda, performansama i korisničkoj podršci, koji su dostupni na platformi Gartner Peer Insights za zaštitu krajnjih korisnika, mogu pomoći kompanijama da odaberu sajber bezbednosno rešenje za svoje krajnje tačke, u skladu sa njihovim poslovnim potrebama i tehničkim zahtevima.

Do 31. oktobra kompanija Kaspersky Lab ostvarila je rejting 4.7 od 5, kada je reč o tržištu platformi za zaštitu krajnjih korisnika, zasnovanu na evaluaciji 604 recenzije tokom 2018. godine. U okviru ovih testova, kompanija Kaspersky Lab je dobila sledeće pohvale:

“Sveukupno iskustvo korišćenja je zaista odlično. Kompanija Kaspersky je jedan od naših strateških dobavljača kada je reč o bezbednosti, koji nam je pomogao da unapredimo našu bezbednost i efektivnost tokom poslednjih nekoliko godina,” Direktor za bezbednost informacija u oblasti obrazovanja.

“Rešenje Kaspersky Endpoint Security pruža nam jednostavan alat za praćenje i održavanje sistema naših klijenata u pogledu bezbednosti kroz antivirusnu zaštitu, enkripciju podataka i upravljanje pečovima. Pored toga, aplikacija nam omogućava kompletan pregled komponenti sistema, kontrolu i praćenje.” Direktor u organizaciji za pružanje usluga klijentima.

“Ponosni smo što smo osvojili ovo priznanje i zahvaljujemo se našim korisnicima što su se odlučili za nas kada je reč o platformama za zaštitu krajnjih tačaka,” izjavio je Andrej Efremov (Andrey Efremov), glavni tehnološki direktor u kompaniji Kaspersky Lab. “Zaštita krajnjih tačaka je uvek aktuelan zadatak, bilo da je reč o organizacijama srednje veličine ili globalnim kompanijama. Posebno u momentima kada je broj napada sve veći i kada postaju sve sofisticiraniji, timovi za bezbednost su preplavljeni upozorenjima. Kako bismo izašli u susret zahtevima korisnika i kako bismo im omogućili da uvek budu korak ispred svojih sajber suparnika, konstantno unapređujemo ne samo naša bezbednosna rešenja i ekspertizu u oblasti istraživanja pretnji, već predstavljamo i nove tehnologije koje će pomoći timovima za bezbednost da unaprede svoje odgovore na pretnje. Ovo znači da mi nastavljamo da pružamo najviše stope otkrivanja i štitimo naše klijente od svih pretnji, smanjujući opterećenje njihovih IT i bezbednosnih timova, kako bi oni bili još efikasniji i agilniji u svom poslu.”

Da bi klijentima pružili sveobuhvatnu zaštitu krajnjih tačaka od svih tipova sajber pretnji, rešenje Kaspersky Endpoint Security for Business pruža korisnicima višeslojnu tehnologiju zaštite kako bi se odbranili od vektora napada i sposobnost granularnog upravljanja.