Sony
Sony HDR-AS50
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Sony
  Model Sony HDR-AS50
 Optika Tip Digitalni
  Senzor CMOS
  Broj piksela senzora 11.9
 Snimanje Rezolucija videa 1920x1080px (1080p)
  Rezolucija slika 4608x2592
  Mediji microSD
  Memorijske kartice microSD
 Ostalo Povezivanje USB
  Napajanje Li-ION
  Daljinski RF
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 21-Apr-2016 08:04:29 - #197805

Sony je predstavio odličnu akcionu kameru kompaktnih dimenzija HDR-AS50 koja može da se postavi na zglob ruke, kacigu, rame i bilo gde smatrate da će snimljena akcija dočarati vašu avanturu.

Sony HDR-AS50

Odabir i promena karakteristika nikada nisu bili lakši sa novim intuitivnim korisničkim interfejsom. Svim menijima se može lako pristupiti. Uživajte u odličnom iskustvu koje ova kamera nudi i pronađite savršeno podešavanje za svoje potrebe snimanja.

Sony HDR-AS50

Steady Shot karakteristika je dostupna kada želite da snimate akciju sa jednog mesta, dostupan je režim za snimanje u uslovima lošeg osvetljenja. Visoke performanse kamere su ostvarene prisustvom tri Exmor R senzora, Bionz X procesora i Zeiss sočiva. Kamera takođe nudi mogućnost da prilagodite polje koje vidite i da odaberete oblast koju želite da zumirate.

Sony HDR-AS50

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sony
  • model: HDR-AS50
  • Sočivo: Zeiss Tessar
  • Senzor: 1 /2.3
  • Ulaz / izlaz: Multi/Micro USB izlaz

Sony HDR-AS50

Zaključak

Odlična akciona kamera kompanije Sony koja omogućava da je montirate na bicikl, kacigu, zglob ruke. Nudi opcije snimanja iz ruke kao i postavljanja na stativ. Vrhunski procesor slike kao i sočiva ove kamere omogućavaju da kreirate odlične snimke svojih sportskih aktivnosti bez šuma, bez nesavršenih detalja i uživate u njima.

Conclusion

This excellent Sony action cam lets you mount it on your bike, helmet or a wrist. It offers the option to record while holding it in your hand or when it is placed on a tripod. Top image processor and camera lens allow you to create great images of sporting activities without any noise or the imperfect details and enjoy them.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 215€

gigatronshop.com

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan