Izvrsni SRS X7 zvučni kompanije Sony vraća stari sjaj MP3 numerama

Sony je proširio svoj opseg bežičnih zvučnika modelom SRS-X7 koji karakteriše tanak izgled, ali koji može da ponudi veoma moćan zvuk zahvaljujući svom dizajnu kao i zvučnicima snage 32W.

Sony SRS X7

Sonyjeva Digital Sound Enchancement Engine (DSEE) tehnologija je razvijena da povrati zvukove izgubljene tokom procesa MP3 kompresovanja. Rezultat je bogat, prirodan zvuk koji zamenjuje zvuk originalnog CD izvora.

Sony SRS X7

Zvučnik zahvaljujući svojim opcijama povezivanja omogućava da pristupite svojoj biblioteci muzičkih numera bez obzira o kojem uređaju se radi kao i servisima kao što su Miusic Unlimited, Spotify, Dezzer ili TuneIn Radio. Bez obzira na izvor muzičkih numera SRS X7 će zvuk načiniti odličnim.

Sony SRS X7

Specifikacija:

  • Proizvođač: Sony
  • Model: SRS-X7B
  • Bežično povezivanje: Wi-Fi
  • Ulazni i izlazni portovi: Ethernet, stere mini jack za ulaz, USB
  • Baterija: 6 sati rada
  • Povezivanje: Bluetooth i NFC

Zaključak

Inovativni model bežičnog zvučnika koji omogućava da svu svoju muziku možete da reprodukujete glasno bez obzira gde se nalazili. Povezuje se sa svim prenosivim uređajima putem Bluetooth konekcije a specijalna tehnologija vraća sjaj kompresovanim MP3 numerama.

Conclusion

The innovative wireless speaker allows you to play your music at maximum volume no matter where you are. It can be connected to all portable devices via Bluetooth connection while a special technology improves compressed MP3 tracks.