In Win 805 vrhunsko aluminijumsko kućište sa mogućnošću ugradnje sistema za hlađenje tečnošću

In Win 805 ATX kućište je dizajnirano da obezbedi savršen vizuelni doživljaj dok računar radi. Vizuelna perspektiva kućišta koja pokriva 270 stepeni omogućava da uživate u dinamičkim vizuelnim i igračkim prezentacijama. Kućište je izrađeno od visokokvalitetnog aluminijuma sa anodizovanim linijama na gornjem i prednjem I/O panelu.

In Win 805

Obe bočne strane kućišta su urađene od 3mm debelog kaljenog stakla koje nudi ne samo odličnu zaštitu već vam pruža i priliku da uživate u radu hardvera ali i pokazivanju drugima. Dva opciona ventilatora mogu da se postave sa donje strane pomeranjem HDD fioka napred da bi se obezbedio bolji protok vazduha i osiguralo maksimalno rasipanje toplote.

In Win 805

U okviru ovog kućišta moguće je implementirati dva hladnjaka (prednji i zadnji) za kreiranje ultimativnog tečnog rashladnog sistema za najbolje performanse hlađena termalna rešenja kao i brzo rasipanje toplote.

In Win 805

Specifikacije:

  • Proizvođač: In Win
  • Model: 805
  • Format: Mid tower
  • Kompatibilnost: ATX, microATX, mini ITX
  • Frontalni priključci: Audio, USB, USB 3.0
  • Ventilatori: 1

In Win 805

Zaključak

In Win 805 je vrhunsko kućište izrađeno od aluminijuma sa bočnim panelima od kaljenog stakla debljine 3mm koji pružaju uvid u rad hardvera. Kućište istovremeno nudi mogućnost implementiranja hladnjaka za hlađenje tečnošću čime se otvaraju nove mogućnosti za overklokere.

Conclusion

In Win 805 is a superior case made of aluminum with side panels made of 3 mm tempered glass providing users with insight into the hardware. The case offers the possibility of implementing the liquid cooling system thus creating new opportunities for overclockers.

Zahvaljujemo se:

Baito računari, Antifašističke Borbe 37 Novi Beograd, 011/26024 30

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 190€

baito.rs