In Win 703, kućište sa bočnim staklenim panelom za vrhunske komponente

In Win, renomirani proizvođač računarskih kućišta obradovao nas je novim 703 modelom koji karakteriše struktura visokih performansi i dual kolor eksterijer sa završnom površinom od brušenog aluminijuma za sjajnu vizuelnu prezentaciju. Ovo kućište karakteriše visok stepen proširivosti obzirom da u kućište može da se implementiraju grafičke kartice dužine do 408mm kao i CPU hladnjaci visine do 160mm.

In Win 703

Veliki prošireni bočni panel kućišta nudi uvid u unutrašnje komponente računara. Sa druge strane, ventilator u okviru kućišta opremljen LED lampicama nudi vrhunske vizuelne efekte. Sa druge strane, kućište je opremljeno fleksibilnim 2.5/3.5 HDD fiokama koje su presvučene slojem gume koja apsorbuje vibracije.

In Win 703

Kada je reč o opcijama povezivanja kućište poseduje Super Speed USB 3.0 portove, dok je za održavanje veoma važna činjenica da poseduje lako uklonive filtere prašine i napajanja. Instaliranje hladnjaka procesora je veoma lako bez potrebe za uklanjanjem matične ploče.

In Win 703

Specifikacije:

  • Proizvođač: In Win
  • Model: 703
  • Kompatibilnost: ATX, microATX
  • Internih 3.5 inčnih: 4
  • Internih 2.5 inčnih: 2
  • Frontalni priključci: Audio, USB, USB 3.0
  • Ventilatori: 2

In Win 703

Zaključak

In Win 703 je veoma dopadljivo kućište koje nudi širok spektar opcija prilagođavanja i uz to veoma je zgodno za graditelje sistema jer pruža odličan uvid u to šta se nalazi u samom kućištu kroz specijalni bočni panel izrađen od stakla. Kućište nudi mogućnost da u njega ugradite grafičku karticu dužine do 408mm, zatim CPU kuler visine do 160mm, a tu je i mogućnost ugradnje CPU kulera bez uklanjanja matične ploče.

Conlusion

In Win 703 is an attractive case that offers a wide range of customization options, and it is convenient for system builders because it provides an excellent insight into what is in the case through a special side panel made of glass. The case offers the possibility to install the graphics cards length up to 408mm, the CPU cooler height up to 160mm, and there is also a possibility to install a CPU cooler without removing the motherboard.

Zahvaljujemo se:

Baito računari, Antifašističke Borbe 37 Novi Beograd, 011/26024 30

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 55€

baito.rs