Idealni praznični pokloni dolaze iz vrhunske AOC gejming ponude

Beograd, 30. novembar 2018. – Specijalista za monitore AOC nudi jednu od najboljih ideja za poklon za najmilije ili sebe: vrhunske gejming monitore. Početkom sezone praznika, AAA gejming blokbasteri ispunili su virtuelne i fizičke police u trgovinama što je i idealno vreme za nabavku najnovijih gejming monitora iz AOC-a. Nedavno najavljena G1 serija nudi najbolju vrednost za novac s atraktivnim zakrivljenim dizajnom, brzinom osvežavanja od 144 Hz, vremenom odziva od 1 ms MPRT kao i tri opcije veličine ekrana za svačiji ukus: 24 inča (59.9 cm), 27 inča (68,6 cm) i 31,5 inča (80 cm).

AOC

Zimsko vreme je užitak za ljubitelje igara zahvaljujući lansiranju mnogih uzbudljivih i dugo očekivanih AAA igara i raznih popusta i ponuda za opremanje igara. Takođe to je i najbolje vreme za kupovinu savršenog poklona za ljubitelje gejminga. Jedan od najboljih prijatelja za duge, zimske sesije bio bi zakrivljeni AOC monitor, s ultra tankim okvirom i omiljenim gejming karakteristikama, uključujući Free-Sync, brzinu osvežavanja od 144 Hz, vreme odziva od 1 ms i ergonomsko postolje podesivo po visini.

AOC

Igrači često zaboravljaju kako pravi gejming monitor može učiniti veliku razliku u užitku u igranju. Iz tog razloga AOC objašnjava koje su karakteristike monitora važne za postizanje idealnog užitka u igranju i zašto su monitori G1 serije upravo zbog toga savršen izbor:

  • Stopa osvežavanja od 144 Hz: monitori C24G1, C27G1 i C32G1 pokazuju do 2,4 x više sličica u sekundi u poređenju s frekvencijom osvežavanja od 60 Hz običnih monitora, čime se osigurava "povezani osećaj" s igrom.

  • Vreme odziva od 1 ms MPRT ili 4 ms GtG: osim četiri različite mogućnosti podešavanja piksela za podešavanje vremena prelaza piksela, igrači mogu aktivirati karakteristiku MBR (Motion Blur Reduction), omogućujući usklađenje pozadinskog osvetljenja s brzinom osvežavanja za optimalnu ravnotežu između osvetljenja i slika bez zamućenja pokreta.

  • VA panel s bogatim kontrastom: VA (Vertical Alignment) ekran kombinuje najbolje karakteristike TN ili IPS tipa panela, na primer brzu odziva TN panela i tačnost boja, širinu uglova gledanja IPS panela. Ali VA panel pobeđuje obe vrste panela s neverovatno tri puta većom razmerom kontrasta (3000: 1 statički razmer kontrasta).

  • Zakrivljena ploča (1500R za 24 inča, 1800R za 27 inča i 31,5 inča): zakrivljenost monitora G1 serije omogućuje korisnicima da se osećaju kao da ih monitor pokriva ili okružuje vidno polje. Takođe, zakrivljeni ekran nudi bolji doživljaj gledanja za bilo koji sadržaj.

  • Free-Sync: Podrška za promenljivu brzinu osvežavanja sinhronizuje GPU i monitor kako bi sličice bile prikazane onda kada treba i tako eliminiše ulazno kašnjenje i zastajkivanje slike uzrokovano V-Sync-om i eliminiše kidanje slike koja može biti uzrokovano nepodudaranjem sličica.

  • Karakteristike specifične za gejming: G1 serija koristi velik broj posebnih karakteristika za gejmere: AOC-ova Game Color za prilagođavanje zasićenja boja, Game Mode postavke za jednostavno odabiranje unapred definisanih postavki za različite žanrove igara, Dial Point koji automatski postavlja krstić koji pomaže FPS igračima da bolje i lakše ciljaju, Low Blue Light način rada i Flicker-Free tehnologija za zdravije uživanje u igranju.

AOC

Za one najveće esport fanove idealan poklon svakako je i najnoviji AOC specijalni monitor realizovan u partnerstvu s G2 esport timom. AOC G2590PX / G2 monitor ima TN panel skoro bez okvira sa 16:9 Full HD (1920x1080 piksela) rezolucijom, FreeSync podršku, vreme odziva od 1ms i visoku brzinu osvežavanja do 144 Hz. Poseban dizajn monitora sa zvaničnim G2 esport samurai art logom i vizuelno dopunjuje one najžustrije gejmerske stolove.

AOC G2590PX / G2 već je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 43,799 din. (bez PDV-a), dok se cene monitora G1 serije kreću od:

AOC C24G1 -  23.429,00 din.

AOC C27G1 - 29.309,00 din.

AOC C32G1 - 35.199,00 din.