HyperX su zvanične, licencirane slušalice za Xbox One

HyperX, članica Kingston® Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, sklopila je partnerstvo sa kompanijom Microsoft i postala zvaničan, licencirani partner za proizvodnju slušalica za Xbox One.

Zvanično press saopštenje

HyperX CloudX Pro Gaming slušalice biće dostupne krajem drugog kvartala 2016. godine. Kada 2014. godine lansirana HyperX Cloud serija, bila je namenjena PC gejmerima. HyperX CloudX je pionirski poduhvat kompanije da uđe na tržište igračkih konzola, budući da se slušalice direktno povezuju sa Xbox One Elite kontrolerima putem 3.5mm porta.

Bazirane na nagrađivanom HyperX Cloud II dizajnu, HyperX CloudX pružaju novi nivo performansi zvuka gejmerima koji igraju igre na konzolama. Omogućava da kristalno čisto čujete svaki pucanj, eksploziju i dijalog zahvaljujući velikim drajverima od 53mm. HyperX CloudX ima pouzdanu kontrolu jačine zvuka na samom kablu, a koristi jastučiće od memorijske pene kao i mekan proštepan rajf obložen kožom za poboljšanu udobnost i stil. Dizaj koji pokriva celo uvo pomaže da se blokira ambijentalna buka i donosi još bolje igračko iskustvo. HyperX CloudX poseduje i odvojivi mikrofon i dolazi sa izdržljivom torbicom koja štiti slušalice kada putujete ili ih ne koristite.

“Ponosni smo zbog saradnje sa kompanijom Microsoft na njihovoj Xbox One gejming platformi i na to što smo naše umeće u prizvodnji slušalica preneli i u svet konzola,” izjavio je DejanŠkuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Znali smo da ćemo ući na tržište gejming konzola nakon predstavljanja naših prvih slušalica za PC gejmere pre dve godine. Između naših kompanija postoji prirodna sinergija - HyperX ima jako prisustvo na PC tržištu, a Xbox One konzola pruža jaču integraciju sa PC gejmingom preko Xbox aplikacije na Windows 10.”

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.