HONOR 20 PRO od danas dostupan u Srbiji

Beograd, 7. oktobar 2019. godine – Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog najnovijeg i najboljeg modela pametnog telefona, HONOR 20 PRO. HONOR 20 seriju čine 3 modela: HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO, pri čemu su prva dva modela od ranije dostupna u Srbiji. HONOR 20 Pro će od 7. oktobra biti ekskluzivno dostupan kod maloprodajnog partnera Tehnomanija, dok se od sredine oktobra očekuje kod mobilnih operatera i drugih maloprodajnih partnera, po maloprodajnoj ceni od 69.990 RSD.

Honor

Ova porodica telefona predstavlja malo remek delo kompanije i dokaz je neverovatnog kvaliteta HONOR-ove N serije, koju karakteriše atraktivan dizajn, neverovatne mogućnosti kamere, kao i vrhunsko korisničko iskustvo u skladu sa potrebama najzahtevnijih korisnika. O atraktivnom i jedinstvenom dizajnu HONOR 20 PRO telefona najbolje govori i priznanje Asocijacije evropskih medija iz oblasti audio, foto i mobilnih uređaja (EISA), pod nazivom “EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020”.

Honor

AI četvorostruka kamera – jedna od najboljih na DXOMARK listi

HONOR 20 PRO karakteriše četvorostruka kamera sa Sony IMX586 48MP senzorom na glavnoj kameri, koji poseduje napredni AI Ultra Clarity režim i AIS Super Night režim koji omogućuju korisnicima da uslikaju čistije fotografije. Jedan od senzora takođe podrazumeva 16MP Super Wide Angle kameru, 8MP telefoto kameru, kao i 2MP makro kameru, koje obezbeđuju korisnicima da uslikaju šire i bliže kadrove, pružajući dodatan kvalitet pomoću optičke stabilizacije slike (OIS).

Honor

Četvorostruka 48MP AI kamera omogućuje korisnicima da uslikaju izuzetno čiste i jasne fotografije tokom dana, naročito uz AI Ultra Clarity mode. Takođe, uz 16MP Super Wide Angle kameru, korinsnici mogu da uslikaju više, i to pod uglom od 117°, dok optička stabilizacija slike (OIS) obezbeđuje kreiranje oštrih fotografija pomoću senzora koji reaguju i na najmanji pokret i stabilizuju sočivo pre nego što se kadar ovekoveči u digitalnom formatu.

Honor

Sa industrijskim rekordom kada je u pitanju otvor blende, koji iznosi f1.4, kao i drugim naprednim opcijama, kamera na HONOR 20 PRO telefonu prvobitno je osvojila čak 111 poena na DXOMARK test, dok je kroz dodatna testiranja osvojila i nove bodove, pa se tako trenutno rangira kao četvrta najbolja kamera u industriji, sa ukupnim rezultatom od 113 bodova

Napredne aplikacije, nova boja i nova verzija softvera

Na ovogodišnjem IFA sajmu, HONOR je takođe predstavio PocketVision aplikaciju, koja koristi moć HONOR 20 PRO telefona, kao i njegove AI četvorostruke kamere, kako bi pomogla korisnicima sa oštećenim vidom da čitaju dokumenta, menije i druge tekstualne sadržaje bez poteškoća.

Honor

Pored toga, novi EMUI 10.0/Magic 3.0 korisnički interfejs (beta verzija) biće dostupan na HONOR 20 PRO modelu u četvrtom kvartalu, a kroz ovo ažuriranje korisnici će moći da uživaju u potpuno novom iskustvu, koje će njihov telefon učiniti estetski privlačnijim i prijatnijim za korišćenje.