Honor 20 model, dostupan u Srbiji

Beograd, 19. jul 2019. godine – Kompanija HONOR objavila je informaciju o dostupnosti svog najnovijeg modela pametnog telefona, HONOR 20, kako kod mobilnih operatera tako i kod maloprodajnih partnera. HONOR 20 se u prodaji kod 3 najveća mobilna operatera u Srbiji nalazi od 15. jula, dok će polovinom avgusta biti dostupan i kod svih ovlašćenih maloproadajnih partnera, po ceni od 64.990 RSD.

Honor 20

Kompanija HONOR je takođe ostvarila izvanredne rezultate, pa se tako brend HONOR ove godine našao na prvom mestu po obimu i prihodu u kategoriji Android pametnih telefona. 1 HONOR 20 pametni telefon, glavni model iz HONOR 20 serije, takođe je osvojio priznanje za najprodavaniji uređaj u kategoriji Android pametnih telefona na ovoj platformi.

Honor 20

HONOR 20 serija, koji čine mobilni telefoni HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO, predstavljena je u Londonu, 21. maja ove godine. Ono što karkteriše HONOR 20 seriju jeste jedinstven i atraktivan dizajn, kao i neverovatne fotografske mogućnosti, pa je tako HONOR 20 telefon dobio pohvale i pozitivne komentare brojnih tehnološki medijskih redakcija, kao što su GSMArena, Tech Advisor, Stuff i Mashable. Budući da poseduje najbolju četvorostruku AI kameru u svojoj kategoriji, kao i da obezbeđuje najbolje aprformanse, HONOR 20 je sa razlogom osvojio brojne preporuke i pohvale, kako od krajnjih korisnika tako i od medija.

Honor 20

„Želimo da iskoristimo ovaj trenutak i da korisnicima u Srbiji, koji su godinama u nazad podržavali naše proizvode i kreativne ideje, najavimo da je HONOR 20 od ove nedelje i zvanično dostupan u ponudi kod tri najveća mobilna operatera, kao i da će od polovine avgusta biti dostupan kod maloprodajnih partnera. Uvereni smo da će HONOR 20 ostvariti fantastičan uspeh i jedva čekamo da korisnici iz prve ruke iskuse sve kvalitete ovog modela.” – izjavila je Maja Knežević, predstavnik kompanije HONOR u Srbiji.