Honor 10 Lite predstavljen u Beogradu

Beograd, 31. januar 2019. – Kompanija HONOR predstavila je danas u Beogradu svoj novi pametni telefon, HONOR 10 Lite. Ovaj telefon karakteriše atraktivan i autentičan dizajn, odlična prednja kamera, kao i veoma pristupačna cena. Uz prednju kameru od 24 MP i podršku koju obezbeđuje veštačka inteligencija, ali i konfiguraciju koja može da parira čak i određenim telefonima iz „flagship“ kategorije, HONOR 10 Lite je kreiran kako bi korisnicima omogućio neprevaziđeno iskustvo i fantastične selfi fotografije. HONOR 10 Lite pokreće Android 9 operativni sistem sa EMUI 9.0 korisničkim interfejsom, a ono što ga dodatno izdvaja od konkurencije jeste atraktivan dizajn telefona, sa gradijent bojom i ekranom koji gotovo da nema usek (notch), a nazvan je „dewdrop“ (suza) ekran.

HONOR 10

HONOR 10 Lite pravi savršene selfije

Nadovezujući se na tradiciju pravljenja kvalitetnih kamera za selfi fotografije, kao što je to bio slučaj sa telefonima HONOR 9 Lite i HONOR 10, tako i HONOR 10 Lite karakteriše prednja kamera koja dodatno pomera granice mobilne fotografije. Veštačka inteligencija na ovoj kameri omogućuje joj da prepozna 8 različitih scenarija prilikom pravljenja selfija, u realnom vremenu. Agloritam kamere istog trenutka identifikuje različite scenarije, omogućujući joj da unapredi fotografiju korisnika tako što će naglasiti određene elemente ili ih poboljšati. Budući da kamera poseduje i opciju za 3D prepoznavanje lica kao i AI režim za ulepšavanje, kprosnici HONOR 10 Lite telefona biće u mogućnosti da ulepšaju fotografije u zavisnosti od svojih godina, pola ili boje kože, što će im omogućiti da naprave savršene selfije u gotovo bilo kom okruženju.

HONOR 10

Kao što je to bio slučaj sa njenim prethodnicima, kamera na HONOR 10 Lite telefonu prima više svetlosti u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući „4 u 1“ tehnologiji upijanja i spajanja svetlosti. Takođe, opcija za 3D osvetljenje portreta omogućiće korisnicima da izaberu pet različitih efekata osvetljenja kako bi svaka njihova fotografija bila savršen potret.

HONOR 10

Jedinstven stil uz atraktivan dizajn HONOR 10 Lite telefona

Zadnja strana HONOR 10 Lite telefona kreirana je iz 8 različitih slojeva i materijala koji mu daju jedinstven i atraktivan vizualni efekat. HONOR 10 Lite će na tržištu Srbije biti dostupan u 3 različite gradijent boje, koje su dobile nazive po svetlu i boji neba u različitim periodima dana, pa su tako njihovi nazivi Sky Blue, Sapphire Blue i Midnight Black. Na primer, Sky Blue boja predstavlja prirodni odsjaj i boju čistog neba i karakteriše je efekat postepenog prelamanja boje iz svetlo sive u plavu. Pored ovih očaravajućih boja koje ulepšavaju dizajn HONOR 10 Lite telefona, on je takođe opremljen 6.21” FullView HD ekranom i „dewdrop“ dizajnom koji omogućuje da pokrivenost prednje strane telefona ekranom bude iznad 90 odsto.

HONOR 10

U Srbiji će se od sredine februara takođe u prodaji naći još jedan uređaj kompanije Honor – HONOR Watch Dream pametni sat. HONOR Watch Dream je izuzetno tanak pametni sportski sat, koga karakteriše izuzetno veliki kapacitet baterije i brojne integrisane pametne opcije, kao što su TruSleep, fitness režim, merač broja otkucaja srca, GPS lociranje i druge. Njegov lagan i moderan dizajn, u kombinaciji sa preciznim sistemom za merenje broja otkucaja srca, savršeno odgovara svakodnevnim potrebama korisnika, bilo da su u pitanju sportske ili druge svakodnevne aktivnosti. Sat je dizajniran tako da se boja ekrana i njegovog kaiša slažu, i zbog toga korisnicima ne predstavlja samo koristan i pametan uređaj već i modni dodatak za svakodnevnu upotrebu. Kaiš sata je testiran kroz brojne rigorozne testove kako ne bi izazvao nikakvu alergiju kod korisnika i kako bi im obezbedio najudobnije i najprijatnije moguće iskustvo.

HONOR 10

Honor 10 Lite će se kod maloprodajnih partnera u prodaji naći od 1. februara po ceni od 27.990 RSD za model od 3 + 32 GB, a biće dostupan u tri boje (Sky Blue, Saphire Blue, Midnight Black). Honor 10 Lite će takođe biti dostupan u prodaji i kod mobilnog operatera Vip mobile od 14. februara 2019. godine. Kada je u pitanju pametni sat HONOR Watch Magic, njegova dostupnost kod maloprodajnih partnera očekuje se sredinom februara, sa maloprodajnom cenom od 24.990 RSD (Lava Black) odnosno 25.990 RSD (Moonlight Silver)