Herkules među mobilnim telefonima demonstrirao svoju snagu i u Srbiji

Beograd, 10. decembar 2019 – Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas je u Beogradu prikazala test izdržljivosti za svoj prvi robusni telefon - Nokia 800 Tough, prikazujući najbolje karakteristike ovog ultimativnog modela koji je namenjen da izdrži i najzahtevnije uslove. Ovom prilikom prikazani su i uređaji Nokia 7.2 i Nokia 6.2 koji unapređuju iskustva fanova u Srbiji u domenu srednjeg segmenta.

Nokia

Pridružujući se portfoliju vodećih funkcijskih telefona na tržištu, Nokia 800 Tough je telefon koji donosi novi nivo izdržljivosti fanovima širom sveta. Osim toga što je otporan na vodu i prašinu, Nokia 800 Tough takođe je zaštićen od padova i dizajniran da izdrži ekstremne temperature, što ga čini idealnim saputnikom za sva avanturistička putovanja i pravo je rešenje za sve fanove koji rade u zahtevnom radnom okruženju. Nokia 800 Tough donosi najnovije funkcije koje su karakteristične za moderne telefone, uključujući popularne aplikacije kao što su WhatsApp i Facebook, 4G povezanost i drugo. Robert Siewierski, generalni menadžer kompanije HMD Global za istočnu Evropu je izjavio:

Nokia

„Nokia 800 Tough je prošao rigorozna testiranja i sada smo u prilici da fanovima ponudimo sve što im je potrebno kroz izdržljiv telefon u koji su savršeno uklopljene i osnovne moderne aplikacije. Nokia 800 Tough je izrađen i testiran da ispuni vojne standarde i da izdrži ekstremno niske temperature i do -20C ili visoke temperature do 55C. Ovaj model je takođe izrađen tako da izdrži česte padove čak i na beton sa visine od 1,8m. Nokia 800 Tough je definitivno pravi izbor za sve korisnike koji su u potrazi za izdržljivim i pouzdanim uređajem, za korisnike koji rade na građevini, kao i za ljubitelje avanturističkih putovanja.” Tokom testa izdržljivosti sprovedenog u Beogradu, Nokia 800 Tough bio je podvrgnut potapanju, smrzavanju i bacanju sa visine i pokazao je neverovatnu izdržljivost i snagu.

Nokia

Nokia 800 Tough nosi oznaku IP68 što znači da ovaj model bez problema može da izdrži pad u vodu, kišne izlete, korišćenje u prašnjavim radnim okruženjima ili čak pokrivenost peskom na plaži. Nokia 800 Tough takođe je dizajniran da izdrži ekstremne temperaturne promene, što znači da će raditi savršeno bez obzira na to da li ga ponesete sa sobom na skijanje ili ostavite u kolima tokom sunčanog letnjeg dana. Osim ovog izuzetnog funkcijskog telefona, svim fanovima u Srbiji dostupni su i Nokia 7.2 i Nokia 6.2 – najnoviji članovi porodice Nokia pametnih telefona.

Nokia

Nokia 7.2 i Nokia 6.2 svim fanovima donose vrhunska iskustva u oblasti displeja i snimanja. Osim toga, ove modele karakterišu odlična izrada i materijali što znači da je vrhunski nordijski dizajn sada prisutan i u srednjem segmentu.

Nokia

Nokia 7.2 je model koji dolazi sa moćnom trostrukom kamerom od 48MP i ZEISS optikom, a Nokia 6.2 je telefon koji poseduje fenomenalan PureDisplay i naprednu trostruku kameru koje pokreće tehnologija veštačke inteligencije.

Nokia

Kao deo Android One partnerstva, Nokia 7.2 i Nokia 6.2 telefoni su spremni za Android Q, dobijaće zagarantovana mesečna bezbednosna ažuriranja tokom tri godine, kao i dve godine ažuriranja operativnog sistema, što znači da će vaš pametni telefon vremenom postajati sve bolji. Uživajte u najnovijim funkcijama kao što su prilagodljiva baterija, akcije aplikacija i mnogim drugim koje dolaze sa Android 9 Pie sistemom.