Heos 3 kompaktni zvučnik za reprodukciju sa cloud lokacija i fizičkih uređaja

Heos 3 kompanije Denon je kompaktni zvučnik koji obezbeđuje masivan zvuk, idealan je za male i srednje prostorije kao što su spavaće sobe, kancelarije ili kuhinje. Ovaj kompaktni zvučnik punih karakterisitka može da reprodukuje cloud skladištene sadržaje kao i one koji su uskaldišteni na vašim uređajima.

Denon Heos 3

Zvcučnik sadrži specijalno dizajnirana drajvera punog opsega i dvokalnalsni pojačivač D klase. Svim elementima se upravlja preko vrhunske jedinice za obradu signala. Zvuk je optimizovan preko preciznih akustičnih odabranih algoritama koji su popzajmljeni iz vodećih studija za snimanje.

Denon Heos 3

Uz zvučnik kupci dobijaju besplatnu odgovarajuću Heos aplikaciju za iOs, Andorid i Kindle platforme. USB priključak za povezivanje omogućava i reprodukciju sa izvora kao što su jedna ili više Heos plejera savršeno sinhronizovanih.

Denon Heos 3

Specifikacije:

  • Proizvođač: Heos
  • Model: Heos 3
  • Vrsta: kompaktni zvučnik
  • Broj kanala: dva
  • Priključci: 3.5mm, USB
  • Bežično povezivanje: WiFi, Bluetooth

Denon Heos 3

Zaključak

Denon Heos 3 je kompaktni zvučnik idealan za male i srednje prostorije koji možete da povežete bilo sa cloud skladištem muzičkih sadržaja ili sa vašim fizičkim uređajem za savršeni muzički doživljaj. Dva specijalno dizajnirana drajvera obezbeđuju vrhunski kvalitet zvuka, a algoritmi obrade signala su pozajmljeni iz nekih od najboljih svetskih studija za snimanje.

Conclusion

Denon Heos 3 is a compact loudspeaker ideal for small and medium-sized rooms that you can connect to any cloud storage of music contents or to your physical device for a perfect musical experience. Two specially designed drivers provide superior sound quality while signal processing algorithms are the same as in some of the world's best recording studios.

Zahvaljujemo se:

Tehnomanija

Telefon: 011/3713713

Preporučena maloprodajna cena (maj 2016): oko 320€

tehnomanija.rs