Game Ready drajver za Lawbreakers Rise Up betu upravo izašao

Dosupan je novi NVIDIA Game Ready drajver za Lawbreakers ”Rise Up” betu, i pored optimizacija za pomenuti naslov takođe uključuje i podršku za Spider-man Homecoming Virtual Reality Experience.

Budite Game Ready za beta izdanja kao što je Lawbreakers ‘Rise up’! Za dobar prvi utisak imate samo jednu šansu i igre nikako nisu izuzetak. NVIDIA radi vredno na tome da svaki prvi utisak bude fenomenalan, čak i kada je igra još uvek u razvoju.

Stim na umu, najnoviji Game Ready drajver uključuje podršku za zatvorenu betu igre Lawbreakers ‘Rise Up”. Game Ready drajveri imaju za cilj da omoguće najbolje moguće perfomanse igre, i to svaki put kada pokrenete igru. Kako se igre nadograđuju sa novim sadržajem, izlaze pečevi i DLC-ovi, tako se razvijaju i optimizuju naši drajveri.

LawBreakers zatvorena beta je dostupna od 28. juna do 3. jula i čak 20.000 korisnika GeForce Experience-a je dobilo kao nagradu kod koji im omogućava pristup. Usput, kao što je i najavljeno, u finalnoj verziji Lawbreakers će takođe imati podršku i za NVIDIA Ansel i NVIDIA ShadowPlay Highlights (iako pomenute tehnologije nisu trenutno dostupne u beti).

Budite Game Ready za Spider-man Homecoming! Najviši mogući kvalitet igre na dan izlaska je važan, a postaje još važniji kada su u pitanju VR naslovi. Problemi u gejmpleju ili bagovi mogu uticati na imerzivni doživljaj i upropaste VR iskustvo. Naš Game Ready drajver program omogućava najbolje moguće iskustvo zahvaljujući optimizacijima perfomansi i latencije, što je jako bitno kada je u pitanju VR gejmplej.

Dostupni na dan izlaska ili čak pred izlazak igre, NVIDIA Game Ready drajveri omogućavaju najbolje moguće iskustvo za GeForce gejmere u ovim naslovima zato što NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg mogućeg trenutka kako bi optimizovali perfomanse i savršen gejmplej. A kao dodatna garancija kvaliteta tu je i WHQL sertifikat kompanije Microsoft za svaki drajver.

Relevantni linkovi:

NVIDIA Game Ready drajver za Lawbreakers ‘Rise up” betu: http://www.geforce.com/whats-new/articles/lawbreakers-rise-up-open-beta-game-ready-driver

GeForce Experience nagrade na GeForce.com http://www.geforce.com/geforce-experience/giveaways-en

NVIDIA Ansel: http://www.geforce.com/hardware/technology/ansel

NVIDIA ShadowPlay Highlights: http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-experience-shadowplay-highlights

LawBreakers ShadowPlay highlights video na YouTube-u: https://www.youtube.com/watch?v=5jmfJ7SYhxc

Lawbreakers: http://lawbreakers.nexon.net/en/gate?ref=http%3A%2F%2Flawbreakers.nexon.net%2Fen

Spider-man Homecoming Virtual Reality Experience: http://www.spidermanhomecoming.com/