FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera!

Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg fudbalskog kluba u Srbiji obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket Viber stikera koji će oduševiti njene navijače i učiniti četovanje još zanimljivijim! Popularna “Marakana”, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih vizuala na Viberu.

Viber

Prateći i poštujući želje svojih navijača, okupljenih i u okviru Viber Zajednice "FK Crvena zvezda" rukovodstvo kluba omogućilo im je da sada svoju ljubav, osim na tribinama stadiona, mogu da izraze kroz deljenje likova njihovih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u drugom po redu paketu stikera na Viber platformi - koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta.

Viber

“Drago nam je što nastavljamo uspešnu saradnju sa Rakuten Viberom, koja traje godinama. Verujemo da će i ovi stikeri doprineti velikoj aktivnosti naše zajednice na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu i da će naši navijači širom sveta biti još više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub”, izjavio je Stefan Pantović, operativni direktor FK “Crvena zvezda”. Preuzmi Viber stikere FK Crvena zvezda ovde! Postanite član Viber Zajednice FK “Crvena zvezda” ovde!

Viber

Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, Viber je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija - Viber Communities (Zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Viber zajednica FK “Crvena zvezda” – jedna od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu - već sada ima više od 60.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti.

Viber

“Srećni smo što vidimo da su poklonici sporta rado prihvatili korišćenje digitalnih kanala kako bi svakodnevno primali informacije i bili u kontaktu sa svojim omiljenim timom. Veoma smo ponosni na ovu saradnju, jer je “Crvena zvezda” klub sa dugom tradicijom, ali u isto vreme i veoma moderna organizacija koja shvata i primenjuje najsavremenije trendove u komunikaciji. Njihova Viber Zajednica se ističe i šire od sportskih udruženja u regionu, i ovaj inspirativan paket šampionskih Viber Stikera predstavlja pravi poklon kluba i Vibera svim njihovim navijačima za njihovu privrženost i strast - gde god se oni nalazili na svetu – rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja Vibera za centralnu i istočnu Evropu.