Eurobank - Nova online aplikacija za podelu na rate

Korisnici Eurobank kreditnih kartica od sada su u mogućnosti da svoje transakcije podele na rate putem nove internet aplikacije. Ova usluga predstavlja jedinstveno rešenje, prilagođena je svim tipovima uređaja (desktop računarima, tabletima i smart telefonima), a Eurobank je prva banka u Srbiji i regionu koja je uvela ovu aplikaciju u upotrebu. Na taj način, po prvi put je omogućena i jednokratna verifikacija korisnika putem SMS-a što predstavlja inovativnost na tržištu Srbije.

„Kao banka koja je posvećena svojim klijentima, želeli smo da im omogućimo da na brži i jednostavniji način sami mogu da podele transakcije na 3,6,9 i 12 rata putem internet aplikacije i na taj način efikasnije raspolažu svojim budžetom. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo prva banka u Srbiji koja je ovu novinu omogućila klijentima. Pozivamo ih da isprobaju novu uslugu i uvere se u njenu jednostavnost i efikasnost“, izjavila je Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima.

Kako bi koristio novu opciju, potrebno je da korisnik jedne od Eurobank kreditnih kartica pristupi internet sajtu banke, odabere opciju „Plaćanje na rate“ i unese podatke sa svoje kartice. Korisniku je omogućeno da odmah podeli na rate svoju poslednju transakciju – bez dodatne registracije ili odlaska u banku, a potvrdu o podeli dobija na registrovani imejl ili putem SMS-a.

U slučaju da korisnik želi da podeli na rate jednu od prethodnih transakcija, potrebno je da ima već registrovan broj mobilnog telefona. Klikom na opciju „Prikaži ostale transakcije“ u aplikaciji, korisnik dobija SMS sa jednokratnom šifrom, unosi šifru u aplikaciju i dobija spisak svih transakcija koje je moguće podeliti na rate. Ukoliko korisnik kartice nije već registrovao broj mobilnog telefona, potrebno je da se registruje putem poziva na EuroPHONE 0800111144 ili 011/2023353.